Reduced headspace volume of modified atmosphere packaged fresh salmon (Salmo salar L.) and cod (Gadus morhua L.) by use of a carbon dioxide emitter
Anlaug Ådland Hansen = Redusert frivolum ved bruk av ein karbondioksid-emitter under lagring av fersk laks (Salmo salar L.) og torsk (Gadus morhua L.) i modifisert atmosfære / [2008]
Bok Engelsk 2008
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | [Ås] : Norwegian University of Life Sciences, Department of Animal and Aquacultural Sciences , [2008]
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på nynorsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2008
|
Emner | Atlantic salmon
Bacteria Carbon dioxide Cod Vis mer... Cold storage
Controlled atmosphere storage Cooling Fish culture Fish fillets Fresh products Gadus morhua Gas packaging Growth Keeping quality Liquefaction Norway Organoleptic properties Salmo salar Smell Texture Vacuum packaging Volume fisk torsk laks lagring modifisert atmosfære gasspakking karbondioksyd kvalitet MAP ph kjøling bakterier |
Dewey | |
ISBN | 9788257508517
|