Effects of pre-slaughter fattening systems and gender on the sensory profile and fatty acid composition of meat from lamb
Vibeke H. Lind = Effekt av sluttfôring og kjønn på sensoriske egenskaper og fettsyresammensetning i lammekjøtt / 2009
Bok Engelsk 2009 Vibeke Lind
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences , 2009
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på engelsk og norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2009
|
Emner | Autumn
Concentrates Diet Extensive husbandry Vis mer... Fattening
Fatty acids Feeding Grazing Highlands Lamb meat Lambs Norway Organoleptic properties Pastures Rangelands Roughage Ryegrass Sex Slaughtering lam lammekjøtt fôr fôring beite husdyrbruk høst slakting fjellområde kjønn |
Dewey | |
ISBN | 9788257509057
|