Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
19 treff
fermented products
Starterkulturens betydning for overlevelse av enterohemorrhagiske Escherichia Coli (EHEC) i spekepølse = : The effect of starterculture on the survival of enterohaemorrhagic Escherichia Coli (EHEC) in dry fermented sausage
Jørn Terje Hole
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Mikrobiologiske og kjemiske endringer under fermenteringen av rakfisk lagt av røye (Salvelinus alpinus) med og uten tilsetning av Lactobacillus spp. = : Microbiological and chemical changes during fermentation of fermented fish made from Arctic char (Salvelinus alpinus) with and without adjuncy lactobacilli
av Heidi Yvonne Grønnevik
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av havredrikk fermentert med probiotiske bakterier = : Development of an oatdrink fermented with probiotic bacteria
av Anette Roll Mosland
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Konservering av sjøplanter til humant konsum : forsøk om melkesyrefermentering av sukkertare (Laminaria saccharina)
Gillain, Yves Abel
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Fermentation technology
Srivastava, M.L.
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Solid-state fermented rapeseed (Brassica napus) meal in moist and extruded feed for tilapia (Oreochromis niloticus) : physical and nutritional quality
Mary Margaret Nabulime
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Traditional and improved fermentation technology of borde, a cereal-based Ethiopian beverage
Kebede Abegaz
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Fermented Foods: Sources, Consumption and Health Benefits
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
International Symposium on Quality of Fresh and Fermented Vegetables
International Symposium on Quality of Fresh and FermentedVegetables
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Improved nutritional value of fish feed with plant protein ingredients by means of organic acid salts and solid state fermentation = : Forbedret næringsverdi i fiskefôr med planteproteinfôrmidler ved hjelp av organiske syresalter og faststoff fermentering
Gao, Youling.
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Sensory characteristics, microbial diversity and starter culture development for Obushera, a traditional cereal fermented beverage from Uganda = : Sensoriske egenskaper, mikrobielt mangfold og utvikling av starterkultur for Obushera, en tradisjonell drikk av fermentert korn fra Uganda
Ivan Muzira Mukisa
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Natural transformation in Streptococcus thermophilus : regulation, autolysis and ComS★-controlled gene expression = Naturlig transformasjon hos Streptococcus thermophilus : regulering, autolyse og ComS★ kontrollert genekspresjon
Truls Johan Biørnstad
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Primary metabolism in Lactobacillus : a study of control and regulation of acid production
Ida Rud = Primærmetabolismen i Lactobacil...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Factors influencing efficiency of lactobacilli starter cultures and survival of pathogens in dry fermented sausages = : Effektivitet av startkulturer av Lactobacillus og overlevelse av patogene bakterier i spekepølser
Beate Furuto Hagen
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Secretion and anchoring of Mycobacterium tuberculosis antigens in Lactobacillus plantarum
Rannei Tjåland
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
A molecular and a practical approach to biotechnology of lactobacilli : with special reference to vegetable fermentations and new product development
by Thea Wenche Aukrust
Bok
·
Engelsk
·
1993
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Development of the feed intake capacity of Icelandic cows in the NorFor Feed Evaluation System
Hrafnhildur Baldursdóttir
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from amasi, a spontaneously fermented milk product from Swaziland
Birte Enstad and Ingrid Evensen
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Isolation, identification and probiotic properties of lactic acid bacteria in obushera
Marianne Brunvand Hauge & Stine Lee Rekda...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny