Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
37 treff
consistency
Strategisk tenkning? : norsk maktbruk i Afghanistan
Torgeir Wåde Westrum
Bok
·
Bokmål
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Myseproteiner som konsistensgiver i fiskeprodukter : hovedoppgave
av Nils Olav Jørgensen og Arild Skaga
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergosten : historie og utvikling
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Bruk av fersk kjernemelk som ingrediens i iskrem = : Fresh buttermilk as an ingredient in ice cream
av Marianne Hansen
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Bruk av myseproteinkonsentrat (WPC 35) i iskrem = : Use of whey protein concentrate (WPC 35) in ice-cream
av Linda Kristine Rudi
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Konsistens og vannbinding i helt og kvernet kjøtt fra rød og hvit storfemuskel
Christine Meyer
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Faktorar som påverkar konsistens og innhald i husdyrgjødsel
Ulvestad, Mette Karin Flem
Bok
·
Nynorsk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Effekt av mogningsgrad og lagringsvilkår på kvalitetseigenskapar hjå nyare plommesortar (Prunus domestica L.) = : Effects of ripening stage and storage conditions on fruit quality of new plum cultivars (Prunus domestica L.)
av Åshild Hjørnevik
Bok
·
Nynorsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla = : Buttermilk and mikroparticulated [sic] whey protein as ingredients in Dutch custard (Vla)
Jostein Nordli
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla : kopi av oppgave og vedlegg
Jostein Nordli
CD-ROM
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Skummetmelk, kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser ved fremstilling av Ricotta ost = : Skimmed milk, buttermilk and microparticulated whey protein as ingredients in production of Ricotta cheese
Liv Sjølie
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Forbrukerpreferanser på røkelaks : hvor forskjellige er nordmenn og svensker? = Consumer preference of cold smoked salmon : how different are Norwegians and Swedes?
Karoline Underthun
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergosten : historie og utvikling =Jarlsberg cheese : history and development
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Produksjon av pizza ved Stabburet AS Stranda : vurdering av kvalitetssystem og betydningen av konsistens i ost = Pizza production at Stabburet AS Stranda : en evaluation of the quality control system and significance of cheese consistency
Ingunn Småbrekke
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Filetering uten forutgående utblødning : hovedoppgave 1998 = Filleting without bleeding first
Sven Inge Bjelland
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet hos oppdrettslaks : studier omkring konsistensproblemet "gaping"
av Anne Naas Strømsnes
Bok
·
Bokmål
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Ystingstekniske faktorers betydning for konsistens i camembert : forsøk med fremstilling av stabilisert camembert
av Siv Borghild Skeie
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Herding
Sigurd Sørensen
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Effect of starch source, screw configuration and steam injection on physical quality and color development of extruded fish feed
Yogendra Sitaula
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Measuring physical quality of pelleted feed with three different testers = : Testing av fysisk kvalitet på pelletert fôr med tre ulike testere
Lisbeth Plassen
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Impact of handling stress on contraction and post-mortem metabolism of pre-rigor filleted Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Tone Stigen Martinsen
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Pre slaughter treatment of Atlantic salmon (Salmo salar)
Marit Reiso
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
The impact of pancreas disease (PD) on fillet quality in farmed Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Ivana Milosevic
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Physical quality of extruded fish feed : effect of carbohydrate source, screw configuration and steam during processing
Quynh (Nguyen Luyen Giao)
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Twelve propositions on the self : a study of cognitive consistency in the sociological perspective
Kitahara, Michio
Bok
·
Engelsk
·
1971
·
Vis mer
Bestill
Utilization of sweetpotato (Ipomoea batatas) endogenous amylases for the development of a sweetpotato weaning food = : Bruk av endogene amylaser fra søtpotet for utvikling av avvenningsmat til spedbarn
Agnes Nabubuya
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Texture, fat content and product yield of salmonids
by Turid Mørkøre = Tekstur, fettinnhold o...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Consumer perception and acceptance of calorie-reduced dairy products
Susanne Bølling Johansen = Forbrukeroppfa...
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Factors influencing efficiency of lactobacilli starter cultures and survival of pathogens in dry fermented sausages = : Effektivitet av startkulturer av Lactobacillus og overlevelse av patogene bakterier i spekepølser
Beate Furuto Hagen
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Down-scaling of the extrusion process to produce experimental fish feeds : comparison of physical and nutritional aspects of full-scaled feeeds with down-scaled feeds : master thesis ...
Jun Du
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny