Utilization of sweetpotato (Ipomoea batatas) endogenous amylases for the development of a sweetpotato weaning food = : Bruk av endogene amylaser fra søtpotet for utvikling av avvenningsmat til spedbarn
Agnes Nabubuya
Bok Engelsk 2013
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , 2013
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Engelsk tekst. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2013
|
Emner | Amylases
Antioxidants Chemical composition Consistency Vis mer... Food processing
Infant foods New products Postharvest technology Rheological properties Starch Storage Sugars Sweet potato flour Sweet potatoes Uganda Use value Weaning søtpotet barnemat avvenne (fra morsmelk) bruksverdi antioksidant sukker stivelse mel egenskap produksjon lagre lagringpostharvest behandling utviklingsland |
Dewey | |
ISBN | 9788257511234
|