Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
20 treff
brining
Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Helge Hagen
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis andre utgaver og formater av Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Flere utgaver og formater
Vis andre utgaver
Punktskrift
Daisy lydbok
Vis flere utgaver
· På flere formater:
Punktskrift
·
Daisy lydbok
Enzymanalyser i norsk råstoff til spekeskinke = : Analysis of enzyme activity in Norwegian raw materials to dry - cured ham
Elin Krysko Næristorp
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Saltdiffusjon i prerigor filetert laks = : Salt diffusion in prerigor filleted salmon
av Roar Furuhaug
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Effektar av ulike saltemetoder og salttyper på dei sensoriske og teknologiske eigenskapane til røykelaks = : The effects of different salting methods and salt types on the sensory and technological qualities of smoked salmon
Solfrid Kleppe
Bok
·
Nynorsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet på torsk (Gadus morhua L.) : frysing og salting av pre-rigor og post-rigor fileter = Quality of Atlantic cod (Gadus morhua L.) : freezing and salting of pre-rigor and post-rigor fillets
Marianne Berner
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Valg av marinader til kylling med fokus på mikrobiell økologi bestemt ved FT-IR, samt sensorikk = : Selection of brines for chicken focusing on microbial ecology using FT-IR and sensory evaluation
Elisabeth Fjeld
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Vekst og overlevelse av Lactobacillus rhamnosus GG i halvfast hollandsktype ost under modningsprosessen : effekt av syrningshastighet, tilstedeværelse av propionsyrebakterie og saltingstid = Growth and survival of Lactobacillus rhamnosus GG in semihard Dutch-type cheese : effect of acidification, presence of propionibacterium and salt concentration
Randi Askheim
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Effekter av tørriskjøling på de funksjonelle egenskapene til forsaltet varmskåret storfekjøtt = : Effects of carbondioxide [sic] chilling on the functional properties of pre-rigor salted beef
av Solveig Uglem
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Faktorer som påvirker opptak og utjevning av salt under produksjon av spekeskinke = : Factors affecting the uptake and distribution of salt during the production of dry-cured ham
av Torunn Thauland
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Prosessbetingelsenes virkning på pigmentstabilitet og instrumentell farge i atlantisk laks (Salmo salar) = : The effect of smoking process parameters on pigment stability and instrumental color in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Ingunn Haarstad
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Effekter av tørriskjøling på de funksjonelle egenskapene til forsaltet varmskåret storfekjøtt
Solveig Uglem
Elektronisk ressurs
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Faktorer som påvirker kvaliteten av silkeskåret hamburgerrygg = : Factors affecting quality of wafer-thin pork loin
Hege Didriksen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Bruk av gass-sensor array teknikk for bestemmelse av mikrobiologisk og sensorisk kvalitet i gravlaks = : The use of gas-sensor array technology for determining microbiological and sensory quality of 'gravad' salmon
av Camilla Aarnes Nilsen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Saltfiskproduksjon fra fersk torsk og torsk tint ved ulike metoder : NMR og fysikalske/kjemiske analysemetoder : hovedoppgave utført ved SINTEF Fiskeri og Havbruk ...
Tor-Henning Aalmo, May-Britt Nilssen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Salting av faste løpeoster : forsøk på reduksjon av bakteriell infeksjon ved fremstilling og lagring av Jarlsberg med skorpe
hovedoppgave av Ole Theil Bergum
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Analysis of salt in dry-cured ham and dried salted cod using computed tomography
Torunn Thauland Håseth = Analyse av salt ...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
The effect of pancreas disease and salting conditions on the quality of raw and cold-smoked Atlantic salmon (Salmo salar L.) = : Effekt av pankreas sykdom og ulike saltebetingelser på kvaliteten til rå og kaldrøkt atlantisk laks (Salmo salar L.)
Jørgen Lerfall
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Cold-smoking of Atlantic salmon (Salmo salar) : influence of processing conditions and raw material characteristics on quality and yield
Sveinung Birkeland = Kaldrøyking av Atlan...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
The determination of triglyceride and phospholipid fatty acid composition in the subcutaneous adipose tissue of dry-cured hams
Anne Christine Aase
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Brined cheeses
edited by Adnan Tamime
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny