Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering


Helge Hagen
Bok Bokmål 2010 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Hagen, Helge (illustratør)
Utgitt
[Oslo] : Tun , 2010
Omfang
192 s. : ill.
Utgave
2. utg.
Opplysninger
1. utg. Oslo : Naturforl., 2002 med tittel: Røyk og rak, tørk og grav
Emner
Konservering av matvarer
Røyking og salting
Graving - konservering
Graving(hjemmekonservering)
Vis mer...
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
9788252575965. - 9788252932683 : Nkr 419.00

Andre utgaver/formater

Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Helge Hagen

Bok · Bokmål · 2002
Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Helge Hagen

Daisy lydbok · Bokmål · 2021

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Helge Hagen

Punktskrift · Bokmål · 2021

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Bibliotek som har denne