Analysis of salt in dry-cured ham and dried salted cod using computed tomography
Torunn Thauland Håseth = Analyse av salt i spekeskinke og klippfisk ved hjelp av datatomografering / 2009
Bok Engelsk 2009
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , 2009
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2009
|
Emner | Brining
Chemical composition Cod Computer applications Vis mer... Cured meat
Diffusion Dried products Drying Gadus morhua Lipid content Norway Pork Protein content Radiography Salted fish Sodium chloride Water spekekjøtt skinke klippfisk tørket kjøtt saltinnhold vannprotein fettinnhold |
Dewey | |
ISBN | 9788257508685
|