Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
70 treff
pork
Hurtig og ikkedestruktiv målemetode på oppmalt storfe- og svinekjøtt ved bruk av fluorescens : hovedoppgave våren 2001 Norges landbrukshøgskole, INF
Olav Fladset Roaldset
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Vurdering av om autofluorescens kan si noe om optimal varmebehandling av kjøtt med ulik mørhetsgrad
av Terje Skomsvold
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Variasjon i kvalitetsparametre hos slaktegris og betydning av råstoffsortering for kvalitet av kokt skinke = : Variations in pork quality and importance of selecting raw materials for cooked ham quality
av Marit Fjeldbo Fredriksen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Estimering av genetiske parametere [sic] for kjøttkvalitet hos Landsvin og Duroc : hovedoppgave ved ... Institutt for husdyrfag
Bjarne Holm
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Effekter av opphengingsmetode og kjøleforløp på spisekvalitet i svinekjøtt = : The effects of suspension method and chilling regime on pork eating quality
av Karine Glømmi Johannessen, Kirsti Paul...
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Effekten av ulike faktorer på lokalisering og struktur i svineproduksjonen = : The effects off [sic] different factors on location and structure of pork production
av Sveinung Hetland, Ørjan Skåden
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsforbedring : kartlegging og optimalisering av hamburgerryggprosessen ved Vestfold - Buskerud Slakteri A/L : hovedoppgave
for Eli Arnkværn og Stine Therese Alm
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Effekt av ekstra vitamin E i fôr hjå slaktegris
av Kjartan Nyhammer
Bok
·
Nynorsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Muligheter for utvida svinekjøttproduksjon i Nord-Norge : hva skal til for at den enkelte bonde velger gris?
av Tordis Sofie Langseth
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Kjøttkvalitet hos gris
av Emilie Gynnild
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Omsetningsmarginer for oksekjøtt og flesk
Petter Nyeng
Bok
·
Bokmål
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Pork quality : influence of pre-slaughter fasting time, gender and feeding regime
Hallgeir Sterten = Svinekjøttkvalitet : e...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
The Japanese safeguard system for pork : how did it affect the trade with Denmark and USA? : hovedoppgave
skrevet av Hilde Nybø Jørgensen
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Consumer perception and sensory analyses of pork flavour : effects of fatty acid composition and processing
Eli Arnkværn Bryhni = Forbrukeroppfatning...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Le porc en Égypte ancienne : Mythes et histoire à l’origine des interdits alimentaires
Youri Volokhine
Elektronisk ressurs
·
Fransk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
Real pigs : shifting values in the field of local pork
Brad Weiss
Bok
·
Engelsk
·
2016
·
Vis mer
Bestill
A search for major genes affecting meat quality in pigs
Eli Grindflek = Søk etter gener med stor ...
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Analysis of early lipid oxidation in foods with n-3 fatty acids
Elisabeth Olsen = Analyse av tidlig lipid...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Hearings on the Juvenile Justice and Delinquency Prevention Act : hearings before the Subcommittee on Early Childhood, Youth, and Families of the Committee on Economic and Educational Opportunities, House of Representatives, One Hundred Fourth Congress, second session, hearings held in Washington, DC, March 28, April 30, May 8, and San Marcos, California, May 13, 1996.
United States.
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Mitochondrial oxygen consumption and myoglobin redox stability in beef = : Mitokondrielt oksygenforbruk og redokstilstand til myoglobin i storfekjøtt
Vinh Thanh Phung
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Genetic analyses of meat, fat and carcass quality traits measured by rapid methods = : Genetiske analyser av kjøtt-, fett- og slaktekvalitetsegenskaper målt med hurtigmetoder
Gjerlaug-Enger, Eli Johanne Bye
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Identification of androstenone sensitive subjects and their evaluation of different androstenone and skatole tainted meat products = : Identifisering av androstenon sensitive subjekter og deres evaluering av ulike kjøttprodukter med androstenon og skatol
Kathrine Lunde
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Prolonged shelf-life of marinated meat and fish
Bjørn Christian Schirmer = Forlenget hold...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Fourier-transform infrared microspectroscopy of muscle food-process-related changes in secondary structure of myofibrillar proteins and their relationships to meat functional properties
Böcker, Ulrike.
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Pigs, profits, and rural communities
Kendall M. Thu and E. Paul Durrenberger, ...
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
The influence of dietary fatty acid composition and sex on pork quality = : Effekt av fettsyresammensetning i fôrfett og kjønn på svinekjøttkvalitet
Elin Hallenstvedt
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Analysis of salt in dry-cured ham and dried salted cod using computed tomography
Torunn Thauland Håseth = Analyse av salt ...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Post mortem protein changes in bovine muscles and identification of potential markers for meat tenderness studied by proteomics
Xiaohong Jia = Post mortem proteinendring...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Genetics of boar taint
Moe, Maren.
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Vibrational spectroscopy : rapid, non-destructive measurement methods to characterize quality parameters in animal tissue
Elisabeth Fjærvoll Olsen = Vibrasjons spe...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny