Identification of androstenone sensitive subjects and their evaluation of different androstenone and skatole tainted meat products = : Identifisering av androstenon sensitive subjekter og deres evaluering av ulike kjøttprodukter med androstenon og skatol
Kathrine Lunde
Bok Engelsk 2011
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , 2011
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2011
|
Emner | Androstenedione
Animal production Castration Consumer behaviour Vis mer... Consumer surveys
Feeding preferences Meat products New products Norway Off flavours Organoleptic analysis Pork Prepared foods Skatole Smell Swine Testing Trends svinekjøtt kjøttprodukt kjøttproduksjon rånelukt rånesmaknyhetsprøving forbrukeradferd sensorisk analyse smak matvaner |
Dewey | |
ISBN | 9788257509767
|