Mitochondrial oxygen consumption and myoglobin redox stability in beef = : Mitokondrielt oksygenforbruk og redokstilstand til myoglobin i storfekjøtt
Vinh Thanh Phung
Bok Engelsk 2012
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , 2012
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Engelsk tekst. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås 2012
|
Emner | Antioxidants
Beef Biodegradation Cold storage Vis mer... Colour
Freezing Liver Meat performance Minced meat Mitochondria Muscle fibres Muscles Myoglobin Norway Oxygen Pork Redox potential Stability Thawing oksekjøtt kjøtt svinekjøtt muskel lever antioksidant oksygen fargestoff kvalitet kjøttdeig lagring fryse tine |
Dewey | |
ISBN | 9788257510510
|