The influence of dietary fatty acid composition and sex on pork quality = : Effekt av fettsyresammensetning i fôrfett og kjønn på svinekjøttkvalitet
Elin Hallenstvedt
Bok Engelsk 2010
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences , 2010
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2010
|
Emner | Adipose tissue
Colour Crossbreds Experimentation Vis mer... Fatty acids
Feeds Fish oils Individual feeding Iodine Lipid content Meat texture Norway Plant oils Pork Quality Rancidity Restricted feeding Sex Swine svinekjøtt kvalitet fettsyre fettinnhold fettvev kjønn fôr fôring olje harskhet krysning, hybrid farge tekstur |
Dewey | |
ISBN | 9788257509682
|