Fourier-transform infrared microspectroscopy of muscle food-process-related changes in secondary structure of myofibrillar proteins and their relationships to meat functional properties
Ulrike Böcker
Bok Engelsk 2008 Ulrike. Böcker
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Norwegian University of Life Sciences, Department of Chemistry, Biotechnology, and Food Science , [2008]
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på engelsk og norsk. - Avhandling (Ph.D.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2008
|
Emner | Animal tissues
Atlantic salmon Fish fillets Food technology Vis mer... Infrared spectrophotometry
Microscopy Moisture content Muscle fibres Muscles Norway Pork Postmorten changes Processing Proteins Quality Ripening Salmo salar Statistical methods Swine Ultrastructure svinekjøtt laks spektroskopi FT-IR varmebehandling salting muskler protein kvalitet næringsmiddelfag modning filet |
Dewey | |
ISBN | 9788257507923
|