Genetic analyses of meat, fat and carcass quality traits measured by rapid methods = : Genetiske analyser av kjøtt-, fett- og slaktekvalitetsegenskaper målt med hurtigmetoder
Eli Gjerlaug-Enger
Bok Engelsk 2011 Eli Johanne Bye Gjerlaug-Enger
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences , 2011
|
Omfang | 171 s. : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2011
|
Emner | Adipose tissue
Biological properties Biometry Body conformation Vis mer... Carcass composition
Computers Genetic paramaters Heritability Infrared spectrophotometry Landraces Lipid content Muscles Norway Pork Quality Quantitative analysis Quantitative genetics Selection criteria Swine Tomography svin, gris svinekjøtt kvalitet fettinnhold genetikk slaktekvalitet kropp egenskap |
Dewey | |
ISBN | 9788257509774
|