Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
33 treff
Dewey-nr:
641.03
Krydderleksikon : med urter og smakstilsetninger
Kari Vetlesen ; [fagkonsulenter: Per Sund...
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Matleksikon
Kjell E. Innli
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Smakens fysiologi
Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; oversatt ...
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Matleksikon
Kjell E. Innli
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Mat på mange språk : lommeordbok
Inger Qvenild
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Barmens kjøkkenskole
Lars Barmen ; foto: Kjell Ove Storvik
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Gastronomisk ordbok : norsk, fransk, tysk, engelsk, latin
Kjell E. Innli
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Store norske kokebok og Appetittleksikon
Ingrid Espelid Hovig & Henry Notaker
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Smakens fysiologi = : Physiologie du goût, ou Méditations de gastronomie transcendante
Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; oversatt ...
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Mat & meny : for globale gastronauter
Inni-Carine Holm
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Appetittleksikon
Henry Notaker
Bok
·
Norsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Appetittleksikon
Henry Notaker
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Matvarepriser i 10 norske byer og bygder : en forundersøkelse
Strand, Marit Marie
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Matvarepriser i endring : meieri-, kjøtt- og grøntvarer = Changing prices : for dairy, meat and vegetable products
av Marit M. Strand
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Wörterbuch der Gastronomie : Französisch-Deutsch
Hans Kurt Luh
Bok
·
Bokmål
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Kjøkken-ordbok
André Engh ; utgitt av Norges kokkemester...
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Fogtdals matleksikon : all verdens oppskrifter fra A til Å. 1. A-Biff
Bok
·
Bokmål
·
1982
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Internasjonal mat : menyforklaring
av Quentin Crewe ; [oversatt av Birthe og...
Bok
·
Bokmål
·
1982
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fogtdals matleksikon: all verdens oppskrifter fra a-å 6(21): hach-jule
Unni Greve Høegh, Marianne Rykke
Bok
·
Bokmål
·
1982
·
Vis mer
Bestill
McGee on food & cooking : an encyclopedia of kitchen science, history and culture
Harold McGee
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
The Wordsworth Dictionary of Culinary & Menu Terms : A rich diet of terms used for ingredients and recipes encountered in cuisine world-wide
Dale, Rodney
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
The Oxford companion to food
Alan Davidson ; illustrations by Soun Van...
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
The Oxford Companion to sugar and sweets
edited [editor-in-chief]: Darra Goldstein...
Bok
·
Engelsk
·
2015
·
Vis mer
Bestill
Słownik gastronomiczny polsko-norweski, norwesko-polski = : Polsk-norsk, norsk-polsk matordbok
[red. av] Dawid Gut ; [overs. til norsk a...
Bok
·
Flerspråklig
·
2015
·
Vis mer
Bestill
New concise Larousse gastronomique : the culinary classic
with the assistance of the Gastronomic Co...
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
A dictionary of food and nutrition
David A. Bender
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Mathistorisk uppslagsbok : mat och dryck från antikens kök till Absolut vodka
Swahn, Jan-Öjvind
Bok
·
Svensk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Larousse gastronomique
with the assistance of the Gastronomic Co...
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Larousse Gastronomique
Bok
·
Fransk
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Larousse gastronomique : the encyclopedia of food, wine and cooking
by Prosper Montagné ; with the collaborat...
Bok
·
Engelsk
·
1961
·
Vis mer
Bestill
3 duplikater ble ikke vist. Disse kan ses i detaljert visning på de forskjellige titlene.
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny