Smakens fysiologi
Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; oversatt av Knut Stene-Johansen ; med et essay av Roland Barthes
Bok Bokmål 2007
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Spartacus , cop. 2007
|
Omfang | 258 s.
|
Opplysninger | Originalutg.: Paris : A. Sautelet, 1825. - Oversatt etter modernisert og forkortet utg.: Paris : Hermann, 1975
|
Emner | Brillat-Savarin, Jean-Anthelme , 1755-1826 : (NO-TrBIB)99030397
Gastronomi Taste - physiology Diett Vis mer... Drikkeskikker
Ernæring Faste Mat(tema) - Litteratur Matlagning(tema) - Litteratur Matskikker Smak Smaksorganer Smakssansen Matlaging : (NO-TrBIB)HUME04821 Matlagning : (NO-TrBIB)HUME04821 Mattradisjoner : (NO-TrBIB)HUME04904 Smakssans : (NO-TrBIB)HUME03888 Spise- og drikkeskikker gastronomi smak matkultur sanser smakssans historie spising |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-430-0370-5
|
Hylleplass |