McGee on food & cooking : an encyclopedia of kitchen science, history and culture
Harold McGee
Bok Engelsk 2004 · Kokebøker
Digital utgave: Forlagsomtale
Digital utgave: Innholdsfortegnelse
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Dorfman, Patricia (illustratør)
|
Utgitt | London : Hodder and Stoughton , 2004
|
Omfang | X, 884 s. : ill.
|
Utgave | [2nd ed., rev. and exp.]
|
Opplysninger | 1 utg. New York : Scribner, 1984 med tittelen: On food and cooking : the science and lore of the kitchen. - Også utg.: New York : Scribner, 2004 med tittel: On food and cooking
|
Emner | Matlaging
Matvarer Cookery Food Vis mer... Gastronomi
Mat - Oppslagsbøker Matlagning - Oppslagsbøker Smak Matvarer og matlaging matlaging kokekunst matvarer næringsmiddelkjemi |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 0340831499. - 9780340831496
|