Smakens fysiologi = : Physiologie du goût, ou Méditations de gastronomie transcendante
Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; oversatt av Knut Stene-Johansen ; med et essay av Roland Barthes
Bok Bokmål 2007
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Stene-Johansen, Knut (oversetter)
|
Utgitt | Oslo : Spartacus , cop. 2007
|
Omfang | 258 s.
|
Opplysninger | Elektronisk reproduksjon. - Originalutg.: Paris : A. Sautelet, 1825. - Oversatt etter modernisert og forkortet utg.: Paris : Hermann, 1975. - Har innholdsfortegnelse, noter
|
Emner | Brillat-Savarin, Jean-Anthelme((NO-TrBIB)99030397) , 1755-1826
Smaksorganer Taste - physiology Diett Vis mer... Drikkeskikker
Ernæring Faste Mat(tema) - Litteratur Matlagning Matlagning(tema) - Litteratur Matskikker Smak Spise- og drikkeskikker Spise- og drikkeskikker((NO-OsBA)1177616) Gastronomi Matlaging((NO-TrBIB)HUME04821) Matlagning((NO-TrBIB)HUME04821) Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) Smakssans((NO-TrBIB)HUME03888) gastronomi smak matkultur sanser smakssans historie spising |
Dewey | |
ISBN | 978-82-430-0370-5 : Nkr 338.00
|
Smakens fysiologi = : Physiologie du goût, ou Méditations de gastronomie transcendante
Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; oversatt ...
Bok · Bokmål · 2017
Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; oversatt ...
Bok · Bokmål · 2017