Smakens fysiologi = : Physiologie du goût, ou Méditations de gastronomie transcendante


Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; oversatt av Knut Stene-Johansen ; med et essay av Roland Barthes
Bok Bokmål 2007
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Stene-Johansen, Knut (oversetter)
Utgitt
Oslo : Spartacus , cop. 2007
Omfang
258 s.
Opplysninger
Elektronisk reproduksjon. - Originalutg.: Paris : A. Sautelet, 1825. - Oversatt etter modernisert og forkortet utg.: Paris : Hermann, 1975. - Har innholdsfortegnelse, noter
Emner
Dewey
612.87 . - 394.1 . - 641.01 . - 641.013 . - 641.03
ISBN
978-82-430-0370-5 : Nkr 338.00

Andre utgaver/formater

Smakens fysiologi = : Physiologie du goût, ou Méditations de gastronomie transcendante
Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; oversatt ...

Bok · Bokmål · 2017

Bibliotek som har denne