Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
15 treff
smoked fish
Hemming av Listeria monocytogenes i vakuumpakket, kaldrøkt laks, ved bruk av produktets naturlige bakterieflora = : Use of the natural background flora to inhibit growth of Listeria monocytogenes in vacuum-packaged cold smoked salmon
Karina Gulbrandsen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Røking av mat : fra hobby til lidenskap
Henry Johnsen ; [alle illustrasjoner ved ...
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Isolering og karakterisering av Carnobacterium i vakuumpakket kaldrøkt laks = : Isolation and characterization of Carnobacterium in vacuum-packaged cold smoked salmon
av Åslaug Skøien Varsi
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Effektar av ulike saltemetoder og salttyper på dei sensoriske og teknologiske eigenskapane til røykelaks = : The effects of different salting methods and salt types on the sensory and technological qualities of smoked salmon
Solfrid Kleppe
Bok
·
Nynorsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Forbrukerpreferanser på røkelaks : hvor forskjellige er nordmenn og svensker? = Consumer preference of cold smoked salmon : how different are Norwegians and Swedes?
Karoline Underthun
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Prosessbetingelsenes virkning på pigmentstabilitet og instrumentell farge i atlantisk laks (Salmo salar) = : The effect of smoking process parameters on pigment stability and instrumental color in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Ingunn Haarstad
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Røykelaks : prosessfaktorers effekt på fysiske, kjemiske og sensoriske kvalitetsegenskaper = Smoked salmon : processparameters effects on physical, chemical and sensory quality characteristics
av Anne Jørgensen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet av røykelaks med ulikt fettinnhold
av Eldrid Lein
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Fish drying & smoking : production and quality
edited by Peter E. Doe
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Smoke in food processing
author: Joseph A. Maga
Bok
·
Engelsk
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Fish smoking and drying : the effect of smoking and drying on the nutritional properties of fish
edited by J. R. Burt
Bok
·
Engelsk
·
1988
·
Vis mer
Bestill
The effect of pancreas disease and salting conditions on the quality of raw and cold-smoked Atlantic salmon (Salmo salar L.) = : Effekt av pankreas sykdom og ulike saltebetingelser på kvaliteten til rå og kaldrøkt atlantisk laks (Salmo salar L.)
Jørgen Lerfall
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Food safety : inhibition of Listeria monocytogenes by lactic acid bacteria and their bacteriocins
Tone Katla = Trygg mat : hemming av Liste...
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Texture, fat content and product yield of salmonids
by Turid Mørkøre = Tekstur, fettinnhold o...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Factors affecting the quality of a novel fermented smoked and dried omega-3-rich fish product
Berit Nordvi = Faktorer som påvirker kval...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny