Røking av mat : fra hobby til lidenskap
Henry Johnsen ; [alle illustrasjoner ved forfatteren ; fotografier ved Inge Haugen ...]
Bok Bokmål 2005 · Fagbøker
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Landbruksforl. , cop. 2005
|
Omfang | 152 s. : ill.
|
Emner | Røyking og salting
Fisk Matvarer Matvarer(Konservering) (husstell) Vis mer... Matvarer(husstell) - Konservering
Oppskrifter Råvarer Røking Røyking (matkonservering) Røyking(konservering) Speking kokebøker røke mat røyking(konservering : matvarer : husholdning) Foods Konservering (Mat) Mat Matkonservering Mattradisjoner Preservation Røyking (Mat) Smoked fish Smoked meat Smoking Kokebøker Kjøtt - Fisk - Røyking og salting Matlaging - internasjonal Røking. Oppskrifter. Råvarer.MAtvarer Røyking Røyking(heimekonservering) Røyking(hjemmekonservering) Salting Konservering Spekemat Fiskeretter(matlaging) Fisker Mat((NO-TrBIB)HUME04912) Matkonservering((NO-TrBIB)HUME21039) Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) Røyking (Mat)((NO-TrBIB)HUME27542) kokebøker røke mat røyking varmrøyking |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 8252929494 : Nkr 328.00. - 9788252929492
|