Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
48 treff
probiotics
Utvikling av havregrøt fermentert med probiotiske bakterier = : Development of oat porridge fermented with probiotic bacteria
av Line R.G. Storhaug
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Sammenligning av kjemiske, fysiske og sensoriske egenskaper til probiotiske surmelksprodukter fremstilt av fettstandardisert ultrafiltrert skummet melk, skummet melk tilsatt skummet melkepulver og skummet melk
Liv B. Razafimandimby Vågen
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Bakteriosiner i probiotika = : Bacteriosins in probiotics
Nina Svarttjernet
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Heterolog proteinsekresjon i probiotiske lactobacilli ved bruk av signal peptider fra Lactobacillus plantarum WCFS1 = : Heterologous protein secretion in probiotic lactobacilli using signal peptides from Lactobacillus plantarum WCFS1
Kristina Maudal
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Probiotiske egenskaper på NSLAB = : Probiotic properties of NSLAB
Mari Kindsbekken
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Probiotika og interaksjon med dendrittiske celler og tarmepitel = : Probiotics and interaction with dendrite cells and intestinal epithelium
Lillian Gillesen
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Produktutvikling av probiotisk tettemelk = : Product development of probiotic ropy milk
Anita Kristine Aske
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelse av probiotisk potensial hos melkesyre- og propionsyrebakterier : samt egnetheten til ost som overføringsmedium for probiotiske bakterier til fordøyelsessystemet = Examination of the probiotic potential of lactic acid and propionic acid bacteria : and the suitability of cheese as a delivery vehicle for probiotic bacteria
Mona Elise Brede
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Ysting av halvfast hollandsk-type ost tilsatt potensielt probiotiske ikke-tilsatte melkesyrebakterier (NSLAB) = : Making of semi-hard Dutch-type cheese with potential probiotic non-starter lactic acid bacteria (NSLAB)
Marie Daaland
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Adhesjon av probiotiske bakterier til humane Caco-2 og HT-29 cellelinjer = : Adhesion of probiotic bacteria to human Caco-2 and HT-29 cell lines
Nicolaysen, Berit Susanne
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Functional food : probiotiske bakterier og inflammatoriske tarmsykdommer = Functional food : probiotic bacteria and inflammatory bowel diseases
Ingrid Midbøe
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av en synbiotisk drikk basert på bygg = : Development of a synbiotic barley based drink
Camilla Ødegård
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av laktoseredusert probiotisk yoghurt = : Development of a low lactose probiotic yoghurt
av Cecilie Rønning Mo
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Fremstilling av probiotisk ris-pudding : hovedfagsoppgave INF-NLH ...
Torill Holden
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Fremstilling av probiotisk ris-pudding = : Production of a probiotic rice-pudding
av Torill Holden
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av havredrikk fermentert med probiotiske bakterier = : Development of an oatdrink fermented with probiotic bacteria
av Anette Roll Mosland
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
En undersøkelse av effekten av næringsmiddelet Biola i behandling av hard avføring og forstoppelse hos institusjonaliserte, eldre mennesker : hovedfagsoppgave ved Institutt for næringsmiddelfag, Norges landbrukshøgskole ...
skrevet av Ingrid Falkum
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av iskrem tilsatt probiotiske bakterier
av Merete Hagen
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Kvarg med probiotiske bakterier
av Kjersti Hurum
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Probiotics : a critical review
edited by Gerald W. Tannock
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Probiotics and prebiotics : where are we going?
edited by Gerald W. Tannock
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Probiotics and Prebiotics in Foods
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Prebiotics and probiotics
edited by Shelly Jardine
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Advances in Probiotics : Microorganisms in Food and Health
Dhansekaran, Dharumaurai
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Therapeutic microbiology : probiotics and related strategies
edited by James Versalovic, Michael Wilso...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Probiotic dairy products
edited by Adnan Tamime
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Isolation, identification and probiotic properties of lactic acid bacteria in obushera
Marianne Brunvand Hauge & Stine Lee Rekda...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
The cultured cook : delicious fermented foods with probiotics to knock out inflammation, boost gut health, lose weight, and extend your life /
Michelle Schoffro Cook, PhD, DNM.
Bok
·
Engelsk
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Probiotic bacteria and their effect on human health and well-being
volume editors Alfredo Guarino, Eamonn M....
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
A study of product stability of commercial probiotic fermented milk and yoghurt = : Produktstabilitet av kommersiell probiotisk syrnet melk og yoghurt under lagring
Xiaojiao Liu
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny