Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
42 treff
milk protein
Mikropartikulært myseproteinpulver som ingrediens i mager yoghurt = : Microparticulated whey protein powder as ingredient in low fat yoghurt
Merete Helgheim
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla = : Buttermilk and mikroparticulated [sic] whey protein as ingredients in Dutch custard (Vla)
Jostein Nordli
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Faktorar som kan føre til høgare proteinprosent i mjølk : ein spørjeundersøking til 300 mjølkeprodusentar i Noreg = Factors affecting milk protein content : results from a field survey in Norway
Per Håvar Moe Nevland
Bok
·
Nynorsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Genetiske proteinvarianters innflytelse på melkekvalitet og -stabilitet
av Berit Opøien Henriksen
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Innflytelse av proteinmodifikasjoner på funksjonelle egenskaper
av Tom Kristiansen
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Proteinstabilitet i UHT-behandlet kaffefløte : hovedoppgave i meierikjemi, -bakteriologi og konsummelkteknologi
Hanne Vold
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
In vitro fordøyelse av geitmelk : modelloptimalisering = In vitro digestion of caprine milk : model optimalisation
Tove Løvik
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Proteinguiden : tips om hvordan du kan øke proteinprosenten i melka
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av genetiske proteinvarianter og løpningsegenskaper i geitmelk
av Brit Ege Ellingsen
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
In vitro fordøyelse av ulike osteslag (ku og geit) : proteinnedbrytning og peptiddannelse gjennom fordøyelsen = In vitro digestion of different kinds of cheese (cow and goat) : protein degradation and peptide formation through digestion
Ina Aksnes Lian
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Ca-balansen i melkesystemer med alginat = : Ca-equilibrium in milk systems with alginate
av Karianne Høiland
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Bruk av myseproteinkonsentrat (WPC 35) i iskrem = : Use of whey protein concentrate (WPC 35) in ice-cream
av Linda Kristine Rudi
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Virkningen av ku- og geitkasein, geitmyseprotein og smakstilsettinger i smørbar smeltost produsert av hvit geitost
av Erik Bård Fredriksen
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av egenskapene til alginat i melk, med utgangspunkt i yoghurt = : Mapping the characteristics of alginate in milk, based on yoghurt
av Heidi Ackenhausen
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Virkningen av proteinbalansen i vom (PBV) på ulike papametere [sic] i vom, blod og melk hos melkeku
av Bjørg Heringstad
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Skummetmelk, kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser ved fremstilling av Ricotta ost = : Skimmed milk, buttermilk and microparticulated whey protein as ingredients in production of Ricotta cheese
Liv Sjølie
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Fordøyelse av melk og pulverpreparater fra ku og geit med humane enzymer : antibakterielle effekter
av Valentina Berner
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Kaseinvarianter og kaseinhaplotyper hos norsk geit og deres effekt på innholdet i melka og melkas produksjonsegenskaper = : Casein variants and casein haplotypes in Norwegian goat and their effect on milk and milk production traits
Grunde Stener Pellerud
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Et studie av interaksjonen mellom alginat og melkeprotein = : A study of the interactions between alginate and milk proteins
av Hilde Margareta Skar
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Vurdering av paritetspriser for melk og melkeprodukter basert på proteininnhold : en analyse av proteinverdi basert på produksjonskostnader og markedspriser
av Jan Heggem
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Utprøving av metode for bestemmelse av emulsjonsaktivitet hos melkeproteiner
av Sjur Fitje
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Genteknologiske metoder til genotypetesting av avlsdyr
av Sigbjørn Lien
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Kjemisk modifisering av melkens kaseinfraksjon
hovedoppgave av Tove Krag Gulbrandsen
Bok
·
Bokmål
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Milk protein polymorphism : proceedings of the IDF Seminar held in Palmerston North, New Zealand, February 1997
IDF Seminar
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Effect of milk protein polymorphism on protein composition in milk from Norwegian breed of dairy goat and Norwegian dairy cattle
Tove Gulbrandsen Devold = Effekter av gen...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Effect of milk proteins and their hydrolysates on in vitro immune responses = : Effekt av melkeproteiner og melkeprotein hydrolysater på in vitro immunrespons
by Ellen Kathrine Eriksen
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Bovine and caprine milk protein alleles : identification, genetic mapping and use as markers
Sigbjørn Lien
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
In vitro studies of the antiviral activity of milk components against enteric viruses : the antiviral activity of bovine lactoferrin digested with human gastrointestinal enzymes = In vitro studier på antiviral aktivitet av melkekomponenter mot enteriske virus : antiviral aktivitet av bovint laktoferrin fordøyd med humane mage-tarmsaft enzymer
Camilla Bø Furlund
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
In vitro digestion of caprine whey proteins by human gastrointestinal juices : effect of whey hydrolysates and peptides on in vitro cell responses = In vitro fordøyelse av myseproteiner fra geit ved humane gastrointestinale sekreter : effekt av myseprotein i hydrolysater og mysepeptider på in vitro cellekulturer
Ellen Kathrine Ulleberg
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Myseprotein fra geit, fordøyd fraksjon med humane gastriske enzymer og in vitro forsøk av antivirale egenskaper på astrovirus = : Caprine whey proteins, digestion products from human gastric enzymes and in vitro screening of antiviral activity on astroviruses
Nina Kirknes
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny