Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
142 treff
food science
Risikoens former : en analysestrategisk tilnærming til studiet av matsikkerhet
Tore Bakken
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Kartlegging av arbeidskrafts- og kompetansebehov i matindustrien
Anne Strøm Prestvik, Per Christian Rålm
Bok
·
Bokmål
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Internasjonale avtaler og nasjonal handlefrihet : matpolitikken som eksempel
av Frode Veggeland
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Risikoanalyse : prinsipper og metoder, med anvendelser
Terje Aven, Willy Røed og Hermann S. Wien...
Bok
·
Bokmål
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Strategisk plan 2005-2008 : mat - natur - helse = Strategic plan
Universitetet for miljø- og biovitenskap
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Næringsmiddelfag
NLH, Norges landbrukshøgskole
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Protease og lipase fra Pseudomonas fluorescens
Lars Aashammer
Bok
·
Bokmål
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Food science
Norman N. Potter
Bok
·
Engelsk
·
1968
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Food science in developing countries : a selection of unsolved problems
comp. by the Advisory committee on techno...
Bok
·
Engelsk
·
1974
·
Vis mer
Bestill
Food Science and Technology Bulletin: Functional Foods, Volume 1
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Food Science and Technology Bulletin: Functional Foods, Volume 2
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Dictionary of food science and technology
compiled and edited by the International ...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Gastronomy and food science
Balderas-Cejudo, Adela;Patterson, Ian;W Leeson, George;
Bok
·
Engelsk
·
2021
·
Vis mer
Bestill
Encyclopedia of food science and technology. Vol.1.
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Encyclopedia of food science and technology. Vol.2.
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Encyclopedia of food science and technology. Vol.3.
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Encyclopedia of food science and technology. Vol.4.
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Nutrition and elementary food science
Harriet Marks
Bok
·
Engelsk
·
1970
·
Vis mer
Bestill
Food chemistry
H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle ; ...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Seafood safety
Committee on Evaluation of the Safety of ...
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Meat science
Lawrie, R.A.
Bok
·
Engelsk
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
The science of cooking
Peter Barham
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Dictionary of Food Ingredients
by Robert S. Igoe.
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Perspectives on Food-Safety Issues of Animal-Derived Foods : The Jones Family Farm in the Arkansas Delta 1848?2006
Ricke, Steven C.
Bok
·
Engelsk
·
20091201
·
Vis mer
Bestill
Science and Social Context: The Regulation of Recombinant Bovine Growth Hormone in North America
Mills, Lisa N.
Bok
·
Engelsk
·
20020101
·
Vis mer
Bestill
Image analysis of food microstructure
John C. Russ
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Extrusion problems solved : food, pet food and feed
Riaz, Mian N.
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
International food safety handbook : science, international regulation, and control
edited by Kees van der Heijden ... [et al...
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Bioactive molecules in food
editors, Jean-Michel Mérillon, Kishan Gop...
Bok
·
Engelsk
·
2019
·
Vis mer
Bestill
Exploring a Vision
Tina I. Rouse and Debra P. Davis
Bok
·
Engelsk
·
20031201
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny