Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
188 treff
Dewey-nr:
637.5
Developments in meat science. 5.
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Æggebogen : en historie om økologiske æg
Ulrik T. Skafte
Bok
·
Dansk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Objective methods of classification for beef- and pork carcases as a basis for evaluation of carcase yield = : Objektive metoder for klassifisering av storfe- og griseslakt som grunnlag for vurdering av slakteutbytte
Andrew Russel Thee Heggli
Bok
·
Engelsk
·
2024
·
Vis mer
Bestill
Handbook of muscle foods analysis
edited by Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Effects of modified atmosphere packaging on colour and microbiological shelf life of red meats
Oddvin Sørheim
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Markets in transition : a study of business strategy within the Norwegian meat processing industry
by Odd Jarl Borch
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
"Meat for the consumer" : poster proceedings
42nd International Congress of Meat Scien...
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Schlact- und Viehhofbau in neuer Zeit : Folge 7 der "Winke für Schlachthof bauende Städte"
bearbeitet von Oskar Kammel ; herausgegeb...
Bok
·
Tysk
·
1936
·
Vis mer
Bestill
Schlact- und Viehhofbau in neuer Zeit : Folge 6 der Winke für Schlachthof bauende Städte
herausgegeben von der Deutschen Schlactho...
Bok
·
Tysk
·
1931
·
Vis mer
Bestill
Not just a matter of taste : disgust in the food domain
Elin Kubberød
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Meat science : an introductory text
P.D. Warriss
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Porcine stress and meat quality : causes and possible solutions to the problems : proceedings of the symposium held at Refsnes gods, Jeløy, Norway, November 17-19, 1980
editors, Terje Frøystein and Erik Slinde ...
Bok
·
Engelsk
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Meat science
Lawrie, R.A.
Bok
·
Engelsk
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
53rd International Congress of Meat Science and Technology : proceedings
International Congress of Meat Science and Technology
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Meat hygiene
Gracey, Joseph Forde
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
The project Vrin : in film da Christoph Schaub
Schaub, Christoph
DVD
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Animal welfare and meat science
Neville G. Gregory ; and a chapter by Tem...
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
50th International Congress of Meat Science and Technology : abstracts
International Congress of Meat Science and Technology
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Nordfood : managing the meat tenderization process : a Nordic cooperation project between Norwegian and Swedish meat industry and research institutes
Kjell Ivar Hildrum and Eva Tornberg
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Meat, nutrition, development : Congress Proceedings : 48th International Congress of Meat Science and Technology, Rome, 25-30 August 2002. 1. Volume I
International Congress of Meat Science and Technology
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Factors controlling meat quality of pork in relation to breed and RN genotype /
Åsa Josell
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Dry-cured meat products
Fidel Toldrá
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Proceedings of the annual Reciprocal Meat Conference of the American Meat Science Association in cooperation with the National Live Stock and Meat Board. 54(2001). 54th annual Reciprocal Meat Conference : Indianapolis, Indiana, July 24-28, 2001
Reciprocal Meat Conference of the American Meat Science Association
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Meat diversifies meals : Congress Proceedings : 46th International Congress of Meat Science and Technology, Argentina 27 August - 1 September 2000. Vol.I.
International Congress of Meat Science and Technology
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Congress proceedings : 45th IComMST, August 1-6, 1999, Yokohama, Japan. Vol.II.
International Congress of Meat Science and Technology
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
The microbiology of meat and poultry
edited by Andrew Davies and Ron Board
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Emerging microbial pathogens and issues in beef : highlighting current issues affecting beef safety and identifying research priorities : proceedings of the Beef Safety Symposium December 3-4, 1997 Chicago, Illinois
Beef Safety Symposium
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Meat consumption and culture : congress proceedings : 44th IComMST, August 30th-September 4th, 1998, Barcelona, Spain. Vol.II.
International Congress of Meat Science and Technology
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Meat consumption and culture : congress proceedings : 44th IComMST, August 30th-September 4th, 1998, Barcelona, Spain. Vol.I.
International Congress of Meat Science and Technology
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Lawrie's meat science
by R.A. Lawrie
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny