Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
29 treff
stivelse
Characterisation of starch : development of analytical methods
by Gunilla S. Nilsson
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Characterisation of the substituent distribution in starch and cellulose derivatives
Sara Richardson
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Factors affecting enzymic availability of starch in vitro and in vivo : a study of various wheat products
Jörgen Holm
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Potato starch and its behaviour in proteinaceous systems
Per Muhrbeck
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Encyclopedia of plant physiology. 13 A-B. New series
Bok
·
Engelsk
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Pectins and their manipulation
edited by Graham B.Seymour and J. Paul Kn...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
From starch to starch microspheres : formation of an ordered structure during processing /
Lidia Elfstrand
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Ultrafiltration of partially degraded starch solution : contribution of fouling mechanisms to flux decline and effect of operating parameters
by Berhanu A. Demessie
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Starch : chemistry and technology
edited by Roy L. Whistler, James N. BeMil...
Bok
·
Engelsk
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Interactions between cationic starch and components of a peroxide-bleached thermomechanical pulp
Veronica Bobacka
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Enzymatic and acidic hydrolysis of native and modified starch granules
by Robin Manelius
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
The structure of cationic amylopectin and its interaction with nanosized silica particles
Anders Larsson
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Starch biosynthesis in barley : starch branching and debranching enzymes : function, genetic expression and regulation
Chuanxin Sun
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Structural studies on pea and potato starches using enzymatic methods
Zhu, Qin
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Some ethers of cellulose and starch
by Sven Sönnerskog
Bok
·
Engelsk
·
1952
·
Vis mer
Bestill
Starch 96, the book : perspectives for a versatile raw material on the threshold of a new millennium
Starch 96
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Physical properties of starch in concentrated systems such as dough and bread
Ann-Charlotte Eliasson
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Starch and starch products in paper coating
edited by Robert L. Kearney and Hans W. M...
Bok
·
Engelsk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Potato starch dispersions : structure and rheology
Karin Svegmark
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Enzymes of floridean starch and floridoside degradation in red alg[a]e : purification, characterization and physiological studies
by Shukun Yu
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
The developments in determining starch in flow analysis with immobilized enzyme reactors
by Jenny Emnéus
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Physicochemical properties of hydroxypropyl potato starch
Hak Ryang Kim
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Cereal starches : physicochemical properties and retrogradation
Magnús Guðmundsson
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Effects of heat treatment on food carbohydrates : formation of undigestible starch
Monica Siljeström
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Alkyl glycoside surfactants from starch and sucrose : enzymic and chemical approaches
door Adrianus Johannes Jozef Straathof
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Starch : properties and potential
edited by T. Galliard
Bok
·
Engelsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Biochemistry of storage carbohydrates in green plants
edited by P.M. Dey, R.A. Dixon
Bok
·
Engelsk
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Die Fraktionierung der Stärke
von Max Ulmann
Bok
·
Tysk
·
1971
·
Vis mer
Bestill
1 duplikater ble ikke vist. Disse kan ses i detaljert visning på de forskjellige titlene.
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny