Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
47 treff
sensory evaluation
Sensory Evaluation of Food : Principles and Practices
Lawless, Harry T.
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Sensory Evaluation : A Practical Handbook.
Kemp, Sarah E.
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Sensory evaluation practices
Herbert Stone, Joel L. Sidel
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Sensory evaluation techniques
authors Morten Meilgaard, Gail Vance Civi...
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Consumer and Sensory Evaluation Techniques : How to Sense Successful Products.
Saint-Denis, Cecilia Y.
Bok
·
Engelsk
·
2018
·
Vis mer
Bestill
Sensory evaluation in quality control
Alejandra M. Muñoz, Gail Vance Civille, B...
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
The sensory evaluation of dairy products
Bodyfelt, Floyd W.
Bok
·
Engelsk
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Psychological basis of sensory evaluation
edited by R.L. McBride and H.J.H. MacFie
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Aroma and flavor lexicon for sensory evaluation : terms, definitions, references, and examples
Gail Vance Civille and Brenda G. Lyon
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Sensory and Consumer Research in Food Product Design and Development.
Moskowitz, Howard R.
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Consumer sensory testing for product development
Resurreccion, Anna V. A
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Journal of sensory studies.
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Sensory analysis of foods
edited by J.R. Piggott
Bok
·
Engelsk
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Evaluation sensorielle : manuel méthodologique
coordonnateurs, Société scientifique d'hy...
Bok
·
Fransk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
The perfect meal : the multisensory science of food and dining
Spence, Charles.
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Sensory assessment of water quality
Zoeteman, B. C. J.
Bok
·
Engelsk
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Functionality and protein structure : based on a symposium
sponsored by the ACS Division of Agricult...
Bok
·
Engelsk
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Food structure : its creation and evaluation
[edited by] J.M.V. Blanshard, J.R. Mitche...
Bok
·
Engelsk
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Design and analysis of sensory optimization
Gacula, Maximo C
Bok
·
Engelsk
·
1993
·
Vis mer
Bestill
Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control
edited by David H. Lyon ... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Arts therapies : a research-based map of the field
Karkou, Vassiliki
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Secondo Convegno nazionale della Società italiana di scienze sensoriali : atti dei lavori, Milano, 30 giugno-1 luglio 2008 /
a cura di Mario Bertuccioli, Erminio Mont...
Elektronisk ressurs
·
Italiensk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Molecular gastronomy : exploring the science of flavor
Hervé This ; translated by M.B. DeBevoise...
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Evaluation of quality of fruits and vegetables
edited by Harold E. Pattee
Bok
·
Engelsk
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Manual on descriptive analysis testing for sensory evaluation
Robert C. Hootman, editor
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Gastrophysics : the new science of eating /
Professor Charles Spence ; with a forewor...
Bok
·
Engelsk
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Time-dependent methods for quantum dynamics : a thematic issue ...
editor: Kenneth C. Kulander
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Auditory contributions to food perception and consumer behaviour
edited by Charles Spence, Felipe Reinoso-...
Bok
·
Engelsk
·
2019
·
Vis mer
Bestill
The museum of the senses : experiencing art and collections /
Constance Classen.
Bok
·
Engelsk
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Neuroenology : how the brain creates the taste of wine
Gordon M. Shepherd
Bok
·
Engelsk
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny