Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
18 treff
rancidity
Isolering og karakterisering av fosfolipider i fettkulemembranen til geitemelk = : Isolation and characterisation of phospholipids in the fatglobulemembrane in goat milk
av Åshild Båtnes
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Bruk av kjernemelkpulver i iskrem = : Buttermilk powder as an ingredient in ice cream
av Kjersti Marie Strand
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Vegetabilske oljer i fôr til atlantisk laks (Salmo salar) : effekt på kvalitet til fersk og islagret laks = Vegetable oils in the diet for Atlantic salmon (Salmo salar) : effect on quality of fresh and ice-stored salmon
av Ellen Sivertsen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Faktorar som påverkar smaken i geitemjølk på fjellbeite = : Factors affecting the flavour in goat milk on mountain pasture
Anders Eide
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Optimal emballering av rømme = : Optimal packaging of sour cream
Siri Birgitte Tandberg Geiner
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Bruk av antioksidanter fra urter til å hemme oksidativ harskning i kalkunkjøtt = : Use of antioxidants from herbs to prevent turkey meat oxidation
av Anne Grethe Skryten
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet på fryselagret Atlantisk laks (Salmo salar L.) fôret med innblanding av alternative oljer = : Quality of freezed Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed different dietary oils
av Arild Møllenhus
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Rancidity in foods
edited by J. C. Allen and R. J. Hamilton
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Factors affecting the quality of a novel fermented smoked and dried omega-3-rich fish product
Berit Nordvi = Faktorer som påvirker kval...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Fluorescence spectroscopy of food lipid oxidation
Annette Veberg = Fluorescensspektroskopi ...
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Analysis of early lipid oxidation in foods with n-3 fatty acids
Elisabeth Olsen = Analyse av tidlig lipid...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
The influence of dietary fatty acid composition and sex on pork quality = : Effekt av fettsyresammensetning i fôrfett og kjønn på svinekjøttkvalitet
Elin Hallenstvedt
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Free fatty acids and off-flavours in goat milk : effect of energy balance and different feeding regimes
Margrete Eknæs = Frie fettsyrer og smaksf...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Consumer perception and sensory analyses of pork flavour : effects of fatty acid composition and processing
Eli Arnkværn Bryhni = Forbrukeroppfatning...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Oxygen transmission rate of packages : analysis and effect on the oxidative stability of extruded oat
Hanne Larsen = Oksygengjennomgang i embal...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effects of pro- and antioxidants on trout hemoglobin-mediated lipid oxidation of the washed cod muscle
by Güldem Bilda Oluk
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
The effect of high pressure processing on lipid oxidation in fermented sausages
Katinka Arntsen
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Preventing Clostridium botulinum type E poisoning and fat rancidity by silage fermentation
by Saleh Wirahadikusumah
Bok
·
Engelsk
·
1968
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny