Fluorescence spectroscopy of food lipid oxidation
Annette Veberg = Fluorescensspektroskopi av lipidoksidasjon i mat / [2006]
Bok Engelsk 2006
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | [Ås] : University of Life Sciences, Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science , [2006]
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på engelsk og norsk. - Avhandling (dr. scient.) - Universitetet for Miljø og Biovitenskap, Ås, 2006
|
Emner | Aldehydes
Butter Fish fillets Fluorimetry Vis mer... Foods
Heterocyclic compounds Keeping quality Light Lipid peroxidation Meat Norway Organoleptic analysis Photooxidation Rancidity Riboflavin lipider auckscence spektroskopi fett oksidasjon lys kvalitet næringsmidler kjøtt fisk smør riboflavin fluorimetri organoleptisk sensorikk multivariat analyse |
Dewey | |
ISBN | 8257507156
|