Oxygen transmission rate of packages : analysis and effect on the oxidative stability of extruded oat
Hanne Larsen = Oksygengjennomgang i emballasje : målemetoder og effekt på oksidativ harskning i ekstruderthavre / 2002
Bok Engelsk 2002
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Food Science, Agricultural University of Norway , 2002
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Enkelte ekspl. med ordene "methods" og "metoder" først i undertittel. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (dr. scient.) - Norges landbrukshøgskole, Ås, 2002
|
Emner | Extrusion
Forecasting Keeping quality Light Vis mer... Oats
Oxidation Oxygen Packaging materials Rancidity Temperature Transmissions oksygen emballasje lys kvalitet lipider polymerer ekstrudering havre oksidering målemetoder |
Dewey | |
ISBN | 8257505277
|