Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
43 treff
postmortem changes
Mørhet i kjøtt : tidlig post mortem markører for prediksjon av mørhet i kjøtt med hovedvekt på bruk av fluorescens emisjonsspektra
av Gøran Varmbo
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Tidlige post morten markører for mørhet i storfekjøtt
av Ingvild Kristine Tømmerberg
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av marinert flintstek : rå og forkokt = Marinaded pork thigh : raw and pree-cooked [sic]
av Mia Merethe Høver
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Tekstur, vann- og fettslipp i laksefarse = : Texture, water- and fat loss in minced salmon
Hanne Irene Røise
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet på torsk (Gadus morhua L.) : frysing og salting av pre-rigor og post-rigor fileter = Quality of Atlantic cod (Gadus morhua L.) : freezing and salting of pre-rigor and post-rigor fillets
Marianne Berner
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsendring av prerigor- og postrigor-filetert oppdrettstorsk (Gadus morhua L.) ved bad i ulike pH-løsninger : masteroppgave i akvakultur = Product quality of farmed pre rigor and post rigor Atlantic cod (Gadus morhus L.) : the effect of bathing fillets in different pH solutions
av Hanne Marie Ratvik Morkemo
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Effekter av tørriskjøling på de funksjonelle egenskapene til forsaltet varmskåret storfekjøtt = : Effects of carbondioxide [sic] chilling on the functional properties of pre-rigor salted beef
av Solveig Uglem
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Mørningsenzymer i kjøtt : karakterisering av kommersielle antistoff for påvisning av calpain og calpastatin = Meat tenderizing enzymes : characterization of commercially available antibodies against calpains and calpastatin
av Synnøve Askebakke Paulsen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Effekt av tilsetningsstoffer i fôr på kvalitetsegenskaper hos oppdrettstorsk (Gadus morhua) : hovedoppgave ved Institutt for husdyrfag
Oddhild Førde og Olaf Skjærvik
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Effekter av tørriskjøling på de funksjonelle egenskapene til forsaltet varmskåret storfekjøtt
Solveig Uglem
Elektronisk ressurs
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Kontraksjon og kvalitetforandringer [sic] av pre-rigor filétert atlantisk laks : effekt av fôrolje og levendekjøling [sic] : hovedoppgave våren ... = Contraction and quality changes of pre-rigor fillets of Atlantic salmon as affected by dietary oil and live chilling
av Rune Tomter
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Sammenhengen mellom glykose, kontraksjon og kjøttkvalitet i ytrefilet, M. longissimus dorsi
av Berit Hartveit
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Effekter av opphengingsmetode og kjøleforløp på spisekvalitet i svinekjøtt = : The effects of suspension method and chilling regime on pork eating quality
av Karine Glømmi Johannessen, Kirsti Paul...
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Måling av rigorforløp og farge hos pre-rigor filetert laks (Salmo salar) ved hjelp av bildeanalyse : hovedoppgave i næingsmiddelteknologi til graden cand. agric. = Measurement of rigor and colour in pre rigor filets from Atlantic salmon (Salmo salar), by image analysis
av Nils Håvard Marvik
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Saltdiffusjon i prerigor filetert laks = : Salt diffusion in prerigor filleted salmon
av Roar Furuhaug
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Sammenligning av kvaliteten til pre-rigor, i-rigor og post-rigor filetert laks
utført av Margrethe Hovda
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Filetering uten forutgående utblødning : hovedoppgave 1998 = Filleting without bleeding first
Sven Inge Bjelland
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsendringer under kjølelagring av laks, ørret, torsk og kveite
av Eivind Osnes
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Faktorer som påvirker kvaliteten på storfekjøtt
Torild Jacobsen ; i samarbeid med: BIFF 2...
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Kjøling av levende laks før slakting : hovedoppgave ved Norges landbrukshøgskole, Institutt for tekniske fag
Ulfsnes, Alf Kåre
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet hos oppdrettslaks : studier omkring konsistensproblemet "gaping"
av Anne Naas Strømsnes
Bok
·
Bokmål
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Post mortem technique handbook
Michael T. Sheaff, Deborah J. Hospter ; w...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Meat science : an introductory text
P.D. Warriss
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
The Postmortem brain in psychiatric research
edited by Galila Agam, Ian P. Everall, R....
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Post mortem protein changes in bovine muscles and identification of potential markers for meat tenderness studied by proteomics
Xiaohong Jia = Post mortem proteinendring...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Calpain activity in postmortem muscle and its involvement in meat tenderization
Eva Veiseth = Calpain-aktivitet i post mo...
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Atlantic salmon (Salmo salar L.) flesh quality : role of lysosomes and cathepsins in muscle degradation
Bahuaud, Diane Sophie Océane
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Impact of handling stress on contraction and post-mortem metabolism of pre-rigor filleted Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Tone Stigen Martinsen
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Pre slaughter treatment of Atlantic salmon (Salmo salar)
Marit Reiso
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Slaughter of salmon (Salmon [sic] salar) sedated and anesthetized by carbon monoxide : binding of carbon monoxide to equine myoglobin and hemoglobin = Slakting av laks (Salmon [sic] salar) sedert og bedøvd av karbonmonoksid : karbonmonoksid-binding til heste myoglobin [sic] og hemoglobin
Gry Aletta Bjørlykke
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny