Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
43 treff
oils and fats
Rapport fra 3. Nordiske fettharskningssymposium 28.-30. august 1961
Nordiske fettharskningssymposium
Bok
·
Bokmål
·
1962
·
Vis mer
Bestill
Food oils and fats : technology, utilization, and nutrition
Harry Lawson
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Edible oils and fats : recent developments
Gutcho, Marcia H
Bok
·
Engelsk
·
1979
·
Vis mer
Bestill
A chemical study of oils and fats of animal origin
Chevreul, M. E.
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Analysis of oils and fats
edited by R. J. Hamilton and J. B. Rossel...
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Structure-function analysis of edible fats
Alejandro G. Marangoni.
Bok
·
Engelsk
·
2018
·
Vis mer
Edible oils & fats
by C. Ainsworth Mitchell
Bok
·
Engelsk
·
1918
·
Vis mer
Bestill
Analysis of oilseeds, fats and fatty foods
edited by J. B. Rossell and J. L. R. Prit...
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Vegetable fats and oils : their chemistry, production and utilization for edible, medicinal and technical purposes
Jamieson, George Samuel
Bok
·
Engelsk
·
1943
·
Vis mer
Bestill
Chemical technology and analysis of oils, fats and waxes. III.
Lewkowitsch, J
Bok
·
Engelsk
·
1923
·
Vis mer
Bestill
Chemical technology and analysis of oils, fats and waxes. I.
Lewkowitsch, J
Bok
·
Engelsk
·
1921
·
Vis mer
Bestill
Chemical technology and analysis of oils, fats and waxes. 2.
Lewkowitsch, J.
Bok
·
Engelsk
·
1914
·
Vis mer
Bestill
The oil conquest of the world
by Frederick A. Talbot
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Hydrogenation of fats and oils : theory and practice
Patterson, H. B. W.
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Chemical technology and analysis of oils, fats and waxes. II.
Lewkowitsch, J
Bok
·
Engelsk
·
1922
·
Vis mer
Bestill
An introduction to the chemistry of fats and fatty acids
Gunstone, Frank D.
Bok
·
Engelsk
·
1958
·
Vis mer
Bestill
Standard methods for the analysis of oils, fats and derivatives
International Union of Pure and Applied C...
Bok
·
Engelsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
World oilseeds : chemistry, technology, and utilization
D.K. Salunkhe ... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Bleaching and purifying fats and oils : theory and practice
Patterson, H. B. W.
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Dietary fats and oils in human nutrition : report of an expert consultation
jointly organized by the Food and Agricul...
Bok
·
Engelsk
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Edible oil report
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Fifty-Two Sunday Dinners: A Book of Recipes
Hiller, Elizabeth O.
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Crystallization and polymorphism of fats and fatty acids
edited by Nissim Garti, Kiyotaka Sato
Bok
·
Engelsk
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Methods to assess quality and stability of oils and fat-containing foods
editors, Kathleen Warner, N.A. Michael Es...
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Edible oleogels : structure and health implications /
editors, Alejandro Marangoni, Nissim Gart...
Bok
·
Engelsk
·
2018
·
Vis mer
Fats in animal nutrition
J. Wiseman
Bok
·
Engelsk
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Food lipids : chemistry, flavor, and texture
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Handbook of fruit and vegetable flavors
edited by Y.H. Hui ; associate editors, R...
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Allergy, asthma, and clinical immunology : official journal of the Canadian Society of Allergy and Clinical Immunology.
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
World Oil and Energy Trends: Strategic Implications for the Middle East
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny