Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
107 treff
meat quality
Sesongmessig variasjoner i fyllingsgrad hos kongekrabbe fra Varangerfjorden, Finnmark = : Seasonal changes in leg fullness of red king crab from Varangerfjorden, Northern Norway
Ann Merete Hjelset og Jan H. Sundet
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Listeria-bakterier i langtidsholdbart, varmebehandla kjøttpålegg : rapport fra en landsomfattende undersøkelse
forfatter Ivar Hellesnes
Bok
·
Bokmål
·
1992
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kjøtt, forbrukeroppfatninger og offentlig debatt : en kortversjon
av Ellen Bjørkum
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kjøtt, forbrukeroppfatninger og offentlig debatt : en litteraturstudie
Ellen Bjørkum, Marianne Lien og Unni Kjær...
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Surfôrkvalitet i kombinert melke- og kjøttproduksjon : dyrkingsteknikk, ensileringsmiddel og økonomisk resultat = Silage quality in combined milk and beef production : cropping practices, silage additives and economic results
Jenny Kristin Heggvold
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Effekt av ekstra vitamin E i fôr hjå slaktegris
av Kjartan Nyhammer
Bok
·
Nynorsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Oksidativ stabilitet i mekanisk gjenvunnet kalkunkjøtt tilsatt antioksidanter fra norske urter = : Oxidative stability of mechanically deboned turkey meat added antioxidants from Norwegian herbs
av Jørend Bolstad
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Rapid assessment of relevant quality parameters of meat products using near infrared spectroscopy
Marit Risberg Ellekjær = Hurtiganalyse av...
Bok
·
Bokmål
·
1993
·
Vis mer
Bestill
Konjugert linolsyre (CLA) i fôr til slaktegris med omsyn til produksjonsresultat og kjøtkvalitet = : Conjugated linoleic acid (CLA) in feed to slaughterpigs and its effects on production results and meat quality
Elisabeth Hodne
Bok
·
Nynorsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Hva påvirker ujevn pigmentering i råstoff til kokt skinke = : What influences uneven pigmentation in the raw material for cooked ham
Kristine Bergerud
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Hvordan påvirker ulike deler av fjærfeslakt og lagringen karakteristikken til mekanisk gjenvunnet kjøtt = : How do different parts of poultry carcass and storage affect the characteristics of mechanically deboned meat
av Knut Rolfsen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Påvisning av mekanisk utbeinet kjøtt i blandinger ved hjelp av isoelektrisk fokusering
av Rita Elin Moe
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Program og sammendrag : Den 11. nordiske forskningskonferansen om rein og reindrift, Kaamanen, 18-20 juni 2001
Den nordiske forskningskonferansen om rein og reindrift
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Produksjon og marked for halalkjøtt av kje i Norge
Mohamed Elmi Sabrie-Jamalle
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Tendercut : en metode for å bedre mørhet i kjøtt
av Espen Christian Halvorsen
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Påvisning av aminosyra 3-metylhistidin i kjøt frå ulike kvalitetssorteringar og i kjøt- og blandingsprodukt
Heidi Rønnestad
Bok
·
Nynorsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Konferanserapport : den 14. nordiske forskningskonferansen om rein og reindrift : Vantaa, Finland, 20.-22 mars 2006 = Proceedings : the 14th Nordic Conference on Reindeer and Reindeer Husbandry Research : Vantaa, Finland, 20-22 March 2006
Den nordiske forskningskonferansen om rein og reindrift
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Dyrevelferd og kjøttkvalitet hos lam slaktet ved mobilt og konvensjonelt slakteri = : Animal welfare and meat quality in lambs slaughtered by mobile and conventional slaughterhouse
Mari Friestad
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Program og sammendrag : NOR's 14. nordiske forskningskonferanse om rein og reindrift : Helsingfors 20-22 mars 2006
Nordisk reinforskningskonferanse
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Bedret kvalitet av fjørfekjøtt ved endret fettsyresammensetning = : Improved quality of poultry meat by modified fatty acid composition
Liv Marit Biltvedt
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Genetisk analyse av slakte- og kjøttkvalitetsegenskaper hos duroc ved CT = : Genetic analysis of carcass- and meat qualities in Duroc using CT
Borghild Hillestad
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Svinekjøttkvalitet : effekt av rase og alder på teknologiske egenskaper ved slakting = Pork quality : the influence of breed and age at slaughter on carcass traits
Camilla Baustad
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Produksjon av spekepølse med elgkjøtt som ingrediens : en mattrygghetsvurdering av viltkjeden = Production of dry fermented sausage with meat from moose (Alces alces) as an ingredient : a food safety assessment of the game chain
Ole Anders Moskaug
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Valg av marinader til kylling med fokus på mikrobiell økologi bestemt ved FT-IR, samt sensorikk = : Selection of brines for chicken focusing on microbial ecology using FT-IR and sensory evaluation
Elisabeth Fjeld
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Rangifer report; 12, 2007 : Konferanserapport : den 14. nordiske forskningskonferansen om rein og reindrift : Vantaa, Finland, 20.-22 mars 2006 = Proceedings : the 14th Nordic Conference on Reindeer and Reindeer Husbandry Research : Vantaa, Finland, 20-22 March 2006 =Proceedings : the 14th Nordic Conference on Reindeer and Reindeer Husbandry Research : Vantaa, Finland, 20-22 March 2006
Den nordiske forskningskonferansen om rein og reindrift
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Rangifer report; 11, 2006 : Program og sammendrag : NOR's 14. nordiske forskningskonferanse om rein og reindrift : Helsingfors 20-22 mars 2006 =Progamme and abstracts : the 14th Nordic Conference on Reindeer and Reindeer Husbandry Research
Den nordiske forskningskonferansen om rein og reindrift
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Effekt av skallfrysing med CO₂ på kyllingfileter før MAP-pakking : mastergradsoppgave
av Jane Sundelius
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Fourier transform infrarød spektroskopi og fettsyrer i grisefett : hovedfagsoppgave = Fourier transform infrared spectroscopy and fatty acids in pork fat
skrevet av Audun Flåtten
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Faktorer som påvirker opptak og utjevning av salt under produksjon av spekeskinke = : Factors affecting the uptake and distribution of salt during the production of dry-cured ham
av Torunn Thauland
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekt av antioksidanter fra norske urter på oksidativ stabilitet i kjøtt fra kalkunlår = : Effect of antioxidants from Norwegian herbs on oxidative stability in meat from turkey thighs
Sem, Signe Bergljot
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny