Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
107 treff
lipid content
In vitro fordøyelse av margariner og smør : enzymatisk hydrolyse av lipider = In vitro digestion of margarines and butter : enzymatic hydrolysis of lipids
Hege Rivedal Ødegaard
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Bedret kvalitet av fjørfekjøtt ved endret fettsyresammensetning = : Improved quality of poultry meat by modified fatty acid composition
Liv Marit Biltvedt
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
En sammenligning av statistiske metoder anvendt på sensoriske data for ost = : A comparison of statistical methods applied to sensory data on cheese
Elisabeth Øverby Josefsen
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Fett og karbohydrat som energikilde til fysisk aktive hunder = : Fat and carbohydrate as energy source to physically active dogs
Agnethe Brown Erland
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Fett og karbohydrater som energikilde til fysisk aktive hunder : effekt på fysiologiske og biokjemiske parametre = Fat and carbohydrates as energy source for physically active dogs : effects on physiological and biochemical parameters
Mari Marte Myrvold Marthinsen
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
En studie av farger og fargemålinger ved bruk av informatikk og multivariate teknikker = : A study of color and color measurements by use of informatics and multivariate techniques
Lene Fundingsrud
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Utprøving av ny sensitivitetstest for identifisering av norske forbrukere med negative lukteopplevelser overfor stekte, fettrike svineprodukter med høyt androstenoninnhold = : Testing a new sensitivity test for identifying Norwegian consumers with negative smell experience to fried pork with high content of fat and androstenone
Lydersen, Trygve V.
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Melkens fettsyresammensetning og dens innvirkning på ostens kvalitet = : The fatty acid composition of milk and its effect on cheese quality
Sigrid Svanborg
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Virkning av nitrogentilførsel på vekst og innhold av fettsyrer i Nannochloropsis oceanica = : Effects of nitrogen supply on growth and contents of fatty acids in Nannochloropsis oceanica
Bernt Freberg
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Effekt av økt energitilgang, oksygenmetning og vaksinering på IPN-dødelighet i sjø hos atlantisk laks (Salmo salar) = : Effect of increased energy access, oxygen saturation and vaccination on IPN mortality after sea transfer in Atlantic salmon (Salmo salar)
Mari Gaarder
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Effekt av ulike høstemetoder på kvalitet av raps til matoljeproduksjon = : Effect of diffrent [sic] harvesting methods on quality of B.napus used for food oil production
Karoline Fjeldstad
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av leverpostei med anbefalt fettsyresammensetning og tileggsstoffer [sic] med positiv helseeffekt = : Development of liver paste with improved fatty acid composition and health benefit components
av Anne Marthe Løken
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Fourier transform infrarød spektroskopi og fettsyrer i grisefett : hovedfagsoppgave = Fourier transform infrared spectroscopy and fatty acids in pork fat
skrevet av Audun Flåtten
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Prosessbetingelsenes virkning på pigmentstabilitet og instrumentell farge i atlantisk laks (Salmo salar) = : The effect of smoking process parameters on pigment stability and instrumental color in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Ingunn Haarstad
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Mager og helfet Norvegia tilsatt laktobasiller : undersøkelse av bakteriers lokalisering og mikrobiologisk og biokjemisk utvikling
av Ivan Abrahamsen og Jan-Olav Sætre
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Verknad av haustetidspunkt og konserveringsmetode for gras på feittsyresamansetnad i grasmateriale og CLA innhald i mjølk : hovudoppgåve ved Institutt for husdyrfag, Studieretning husdyrbruk, Norges landbrukshøgskole ... = Effect of maturity stage of grass crops and concervation [sic] method on fatty acid composition of the feed and CLA concentration in milk
Anne Sigrid Kvam
Bok
·
Nynorsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Ultralydmåling av spekk- og muskeltykkelse som indirekte mål for kjøttprosent
Marthe Lang-Ree
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Arvelig variasjon og sammenheng mellom sluttvekt, filetfarge, total filetfett, og synlig filetfett hos atlantisk laks (Salmo salar) : hovedfagsoppgave = Genetic variation and correlation between body weight, fillet colour, fillet fat and depot fat in Atlantic salmon (Salmo salar)
av Madalena Van Quynh Nguyen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Stabilisering av varmprodusert salatdressing = : Stabilization of warm produced salad dressing
av Rikke Edvardsen
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet på fersk og prosessert laks : effekt av fettsyreprofil i fôr og filet = The quality of fresh and processed salmon : effect of fatty acid composition in feed and fillet
av Astrid Lande
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Effektene av helseinformasjon på etterspørselen av mat : et økonometrisk studie av norske matvaner = The effects of health information on the demand for food : an econometric study of Norwegian food products
Bjørn Slåen
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Produksjon av yoghurt-is med redusert fettinnhold
av Trine Johanne Bjøre
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet av røykelaks med ulikt fettinnhold
av Eldrid Lein
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Nogle iagttagelser over melkens fedtindhold ved turnipsfodring : meddelelse
Holtsmark, Bernt
Bok
·
Bokmål
·
1897
·
Vis mer
Bestill
Fish oil replacement and alternative lipid sources in aquaculture feeds
edited by Giovanni M. Turchini, Wing-Keon...
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Kontrol med koens mælkeydelse og mælkens fedtindhold
ved H.P. Larsen
Bok
·
Dansk
·
1897
·
Vis mer
Bestill
Improving the fat content of foods
edited by Christine Williams and Judith B...
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
The determination of triglyceride and phospholipid fatty acid composition in the subcutaneous adipose tissue of dry-cured hams
Anne Christine Aase
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Analysis of early lipid oxidation in foods with n-3 fatty acids
Elisabeth Olsen = Analyse av tidlig lipid...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Texture, fat content and product yield of salmonids
by Turid Mørkøre = Tekstur, fettinnhold o...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Mitt lånekort
Logg inn
Lukk meny