Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
108 treff
Dewey-nr:
664.8
Konservering av mat : tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Astri Riddervold ; [fotografier [hovedsak...
Bok
·
Bokmål
·
1993
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Konserveringsmetoder - og kjemiske reaksjoner ved tilberedning og lagring av mat
Leif Lynum
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Konservering : industriell næringsmiddelproduksjon : VK1
Ellen Hemmer
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Industriell bearbeiding av vegetabiler : industriell næringsmiddelproduksjon : VK1
Gerd Nybraaten og Ellen Hemmer
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Potetchipsen er fetere enn den gir seg ut for : test
Bok
·
Bokmål ·
Vis mer
Bestill
Gravenstein : fruktdyrking i Sogn gjennom 200 år
Bok
·
Nynorsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Konservindustriens oppslagsbok
hovedred.: Rolv Ragård
Bok
·
Bokmål
·
1969
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Gøyming og konservering av matvaror
av Dina Larsen og Dorthea Rabbe
Bok
·
Bokmål
·
1938
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kjøle-, sorterings- og lagringsutstyr tilpassa norsk morellproduksjon, Folgefonn fruktlager 1998 : rappport [i.e. rapport]
Bjerke, Kari L.
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Mat og tilsettingsstoffer : forelesninger i naturmiljøkunnskap ved Norges lærerhøgskole våren 1977
Live Ytrehus
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Norske Potetindustrier. Brumunddal [utklipp]
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
A/S Iglo : trekk fra 10 års virksomhet
[utarbeidet av Otto Emil Olsen]
Bok
·
Bokmål
·
1947
·
Vis mer
Bestill
50 år : A/L Lier fruktlager
Thorbjørn Braathen og Bjarne Foss
Bok
·
Bokmål
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Etablering, vekst og nedlegging av konservesavdelingen ved A/S Løiten Brænderi : en studie av makt og avmakt i et lokalsamfunn
Åse Krogsrud
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Vegetabilteknologi : industriell produksjon av vegetabilske konserver
Landsforeningens Opplæringskomite
Bok
·
Bokmål
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Næringsmiddelindustri - frukt og grønnsaker
Bok
·
Bokmål
·
1970
·
Vis mer
Bestill
Natriumnitrit som konserveringsmiddel for fabriksild. Foringsfor- søk med sildemel av konservert sild og undersøkelser over virk..
Norge. Fiskeridirektoratet, utg.
Bok
·
Bokmål
·
1955
·
Vis mer
Bestill
Beretning og regnskap ...
Iglo, A/S
Bok
·
Bokmål
·
1943
·
Vis mer
Bestill
Studies in Church History
Bok
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Developments in food preservation. 4.
Bok
·
Engelsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Raise your kids to love vegetables!
Roan White ; [illustr. av] Federico Bonif...
Bok
·
Tigrinja
·
2018
·
Vis mer
Bestill
Principles and practice of disinfection, preservation and sterilization
edited by A.D. Russell, W.B. Hugo, G.A.J....
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Codex Alimentarius. Vol. 8(Rev.). Fats, oils and related products
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Industrial proteins from potato juice : behaviour in expanded bed adsorption, chemical and functional properties
Sissel Løkra = Industrielle proteiner fra...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Natural and lactic acid bacteria fermentations of pastes of soybeans and soybean-maize blends : effect on nutritional quality, microbial diversity, food safety and consumer acceptance = Naturlig fermentering og fermentering med melkesyrebakterier av soyabønne- og soyabønne-mais blandinger : effekt på ernæringsmessig kvalitet, mikrobiell diversitet, mattrygghet og forbrukeraksept
Tinna Austen Ng'ong'ola-Manani
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Utilization of sweetpotato (Ipomoea batatas) endogenous amylases for the development of a sweetpotato weaning food = : Bruk av endogene amylaser fra søtpotet for utvikling av avvenningsmat til spedbarn
Agnes Nabubuya
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Phenotypic and molecular diversity of clonal germplasm collections of roseroot (Rhodiola rosea L.) and sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam)
Elameen, Abdelhameed Ali Saeed Taha
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Codex Alimentarius. 4. Foods for special dietary uses : (including foods for infants and children)
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Codex Alimentarius. Vol. 6. Fruit juices and related products
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Effects of thermal processing and freezer storage on glucosinolates and antioxidant-related parameters in Brassica oleracea
Jon Volden = Effekter av termisk prosesse...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny