Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
129 treff
Dewey-nr:
641.36
Hva vi spiser når vi spiser kjøtt
Bjørkdahl, Kristian
Bok
·
Bokmål
·
2023
·
Vis mer
Bestill
Særtrykk av Det norske samfunn : (bind 1, 2, 3,) for SOS1000 - Innføring i sosiologi, Universitetet i Oslo
Ivar Frønes og Lise Kjølsrød (red.)
Bok
·
Bokmål
·
2016
·
Vis mer
Bestill
Fra bås til bord. 1.
Kjøttindustriens Fellesforening
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Oppdeling av 1/2 gris
Utg. av Statens opplysningskontor for hus...
Bok
·
Bokmål
·
1957
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
En hyllest til lammet! : en økologisk kokebok med 102 lammeretter - for alle årstider!
Rune Kalf-Hansen ; foto: Charlotte Gawell...
Bok
·
Bokmål
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Pølser og øl : metoder, oppskrifter, kulturhistorie
Helge Hagen ; [fotografier [hovedsakelig ...
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Kjøttfagene : pølsemakerfaget, kjøttskjærerfaget og slakterfaget vg3
Jan Idsøe og Steinar Moe
Bok
·
Bokmål
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Kjøttets tilstand : status i norsk kjøtt- og eggproduksjon
red.: Ole Arne Alvseike ...[et al.]
Bok
·
Bokmål
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Partering av vilt : elg, hjort, rådyr, villsvin, hare, fugl
Alf Andersson, tekst og tegninger ; Bengt...
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Fiskerens bok : fra fangst til fest
Helge Hagen ; [fotografier: Morten B. Ste...
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Bearbeiding av kjøtt : med et tillegg om badsturøyking i Namdalen
Inger Lise Moe Edvardsen ; fotografi: Sun...
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Kjøtt, fisk og egg
Susan Martineau og Hel James ; [oversatt ...
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Kjøtt, fisk og egg = : Meat, fish and eggs
Martineau, Susan
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Jegerens kokebok : fra jakt til dekket bord
Gert Klötzke, Torsten Mörner ; Lars Pauls...
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kalv
Ingvild Skorpen Bøge ; [foto: Tove K. Bre...
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Mat : lam - helt enkelt
Endre Gabrielsen
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Kjøttets tilstand 2002 : rapport om status i norsk kjøttproduksjon
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Kjøtt og kjøttprodukter
Ellen Hemmer
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Fra bås til bord I : kjøttfagene
red. Stein Nilsen
Bok
·
Norsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Heftige hamburgere : mer enn 60 hamburgere med kjøtt av okse, kalv, lam, kalkun, kylling, svin og fisk, samt noen lekre vegetariske varianter
Thoen, Petter
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fra bås til bord II : kjøttfagene
red. Stein Nilsen
Bok
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Kjøtt-teknologi
Ellen Hemmer
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fra bås til bord. 2.
Kjøttindustriens Fellesforening
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fisk som råstoff : holdbarhet og kvalitetssikring
Leif Lynum
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Smalahove
Norvald Tveit ; teikningar med eigne teks...
Bok
·
Nynorsk
·
1994
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
· På flere formater:
Tale på CD
Behandling av felt vilt : hjortedyr, hare og fugl
Alf Andersson ; fotografier ved Bengt G. ...
Bok
·
Bokmål
·
1992
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Når viltet er skutt : behandling av norsk vilt med oppskrifter
Helge Hagen
Bok
·
Bokmål
·
1992
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Delikatessekjøtt
[tekst: Gabriella Ganugi og Leonardo Roma...
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Why we love dogs, eat pigs and wear cows : an introduction to carnism
Joy, Melanie
Bok
·
Engelsk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
Bearbeiding av kjøtt - med et tillegg om Basturøyking i Namdalen : Mattradisjoner i Trøndelag 2
Inger Lise M. Edvardsen; fotografi: Sunni...
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny