Fra bås til bord. 2.
[til nynorsk ved: Helle Helseth]
Bok Bokmål 1997 Kjøttindustriens Fellesforening
Flere språk: Nynorsk
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Kjøttindustriens fellesforening , 1997
|
---|---|
Omfang | 169 s.
|
Utgave | Bokmål/nynorsk[utg.]
|
Opplysninger | Opplagshistorikk: 2. oppl. 2000. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Ernæring og miljølære
Hygiene og mikrobiologi Kjøttindustri Kjøttindustri(Næringsmiddelteknologi) Vis mer... Konserveringsmetoder
Kvalitetslære Produksjonslære Råstofflære Salg og markedsføring Kjøtt Næringsmiddelindustri kjøttfagene hygiene emballasje kjøtt lærebøker videregående skole |
Dewey | |
ISBN | 8258511963
|