Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
45 treff
whey
Brunosten : en norsk historie
Roger K. Abrahamsen ... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla = : Buttermilk and mikroparticulated [sic] whey protein as ingredients in Dutch custard (Vla)
Jostein Nordli
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla : kopi av oppgave og vedlegg
Jostein Nordli
CD-ROM
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
In vitro fordøyelse av geitmelk : modelloptimalisering = In vitro digestion of caprine milk : model optimalisation
Tove Løvik
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Skummetmelk, kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser ved fremstilling av Ricotta ost = : Skimmed milk, buttermilk and microparticulated whey protein as ingredients in production of Ricotta cheese
Liv Sjølie
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Mysebaserte fetterstattere i syrnede melkeprodukter = : Whey based fat replacers in fermented milk products
Elin Sæteren
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Mikropartikulært myseproteinpulver som ingrediens i mager yoghurt = : Microparticulated whey protein powder as ingredient in low fat yoghurt
Merete Helgheim
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Surmelksmarinering av hvitt og rødt kjøtt : mikrobiologiske og sensoriske aspekter = Marinading of red and white meat using fermented milk : microbiological and organoleptic aspects
Karin Charlotte Ranum
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Måling av aromafrigjøring fra myseproteinemulsjoner ved hjelp av elektronisk nese og sensorisk analyse = : Measure of aroma release from whey protein emulsions by electronic nose and sensoric analyzis
av Ronny Erdal
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Ca-balansen i melkesystemer med alginat = : Ca-equilibrium in milk systems with alginate
av Karianne Høiland
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Bruk av myseproteinkonsentrat (WPC 35) i iskrem = : Use of whey protein concentrate (WPC 35) in ice-cream
av Linda Kristine Rudi
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekten prosessvariablene myseråstoff, ultrafiltreringsnivå og pH har på myseproteinkonsentraters geldanningsegenskaper i vanngel sammenlignet med i kjøttpudding = : Gel functionality of whey protein concentrate in water gel and in meat loaf as affected by whey, ultrafiltration and pH
Bitnes, Janna Sisilie Myrvold
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Alternative fôrmidler (spesielt miljøfôr og myse) : våtfôring : organiske syrer
Nils Petter Kjos
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Reaktorforsøk med immobiliserte melkesyrebakterier og propionsyrebakterier for produksjon av melkesyre og propionsyre = : Interactions between immobilized lactic acid and propionic acidbacteria and their production of lactic acid and propionic acid
Anders Tharaldsen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Utnyttelse av overskuddskomponenten myse i meieriindustrien : transportproblem og produktkostnadsbudsjettering
av Eivind Helland
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Myse som fôr til slaktegris
av Aud Peggy Høgstad
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Myseproteiner som konsistensgiver i fiskeprodukter : hovedoppgave
av Nils Olav Jørgensen og Arild Skaga
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Innflytelse av proteinmodifikasjoner på funksjonelle egenskaper
av Tom Kristiansen
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Utprøving av metode for bestemmelse av emulsjonsaktivitet hos melkeproteiner
av Sjur Fitje
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Modifisering av myse som vekstmedium for Propionibacterium freundenreichii subsp. shermanii -a : hovedoppgave ...
av Pálmi Vilhjálmsson
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Ysting av ricotta : en italiensk myse-ost
av Arne Sakshaug
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Langtidslagring av myse og lagret myse brukt som for til svin og drøvtyggere
Tor Birkemo
Bok
·
Bokmål
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Behandling av myse og bruk av myse/myseprodukter som fòr til gris
av Helga Kvamsås
Bok
·
Bokmål
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Beregning og sammenlikning av kostnadene ved hyperfiltrering og vakuminndamping [sic] av myse til fôrkonsentrat
Kluken, Håkon
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Myse som for til kalvar og ungdyr : hovedoppgåve ved Institutt for husdyrernæring og foringslære
Tore Eik
Bok
·
Nynorsk
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Utnytting av myse som fór til storfé og geit
Odd Sverre Fauske
Bok
·
Nynorsk
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Virkningen av ku- og geitkasein, geitmyseprotein og smakstilsettinger i smørbar smeltost produsert av hvit geitost
av Erik Bård Fredriksen
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Myse som basismedium for Propionebacterium shermanii
Lien, Bente Elisabeth
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Anvendelse av permeat fra ultrafiltrering av myse som tilsetning til kullsyreholdig leskedrikk : hovedoppgave ved Meieriteknologisk avdeling, ...
av Olav Øyri
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Whey : proceedings of the second international whey conference, held in Chicago, USA, 27-29 October 1997
International Whey Conference
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny