Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
18 treff
tenderness
Mørhet i strutsemuskler = : Tenderness in ostrichmuscles
av Morten Remberg
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Tendercut : en metode for å bedre mørhet i kjøtt
av Espen Christian Halvorsen
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Effekt av slaktealder og raser på mørhet (WB) og innhold av intramuskulært fett hos storfe = : Effects of slaughter age and breed on tenderness (WB) and contents of intramuscular fat in cattle
Mari Langaker
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Forskjeller i mørhet mellom okser og kastrater = : Differences in meat tenderness between bulls and steers
Marthe Kollerøs Sæbø
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Genetiske sammenhenger mellom mørhetsegenskaper i NRF relatert til online målinger for å predikere mørhet = : Genetics of beef tenderness in NRF related to online measurements for predicting beef tenderness
Bente Aspeholen Åby
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Effekter av kjølehastighet, glykolysehastighet og lav volt elektrisk stimulering på mørhet i ytrefilet fra storfe = : Effects of rate of chilling, rate of glycolysis and low voltage electrical stimulation on tenderness of bovine Longissimus dorsi
av Janne Haugdal
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Vurdering av om autofluorescens kan si noe om optimal varmebehandling av kjøtt med ulik mørhetsgrad
av Terje Skomsvold
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsforbedring : kartlegging og optimalisering av utbyttet i marinert kylling ved Hærland Produkter AS : hovedoppgave
for Leif Anders Mo
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Mørningsenzymer i kjøtt : stabiliteten av μ-calpain og calpastatin i lammekjøtt lagret ved -5° C
av Guri Kristin Storrø
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Tidlige post morten markører for mørhet i storfekjøtt
av Ingvild Kristine Tømmerberg
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Mørhet i kjøtt : tidlig post mortem markører for prediksjon av mørhet i kjøtt med hovedvekt på bruk av fluorescens emisjonsspektra
av Gøran Varmbo
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Mørhet i lammekjøtt : et forsøk med mørning av M. longissimus dorsi fra to raser og en krysning ved ulike behandlinger
av Marthe Godager
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Faktorer som påvirker mørhet i storfekjøtt
Marianne Solvang
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Genetics of beef tenderness in Norwegian Red Cattle (NRF) related to pH and proteolytic activity post mortem = : Genetiske sammenhenger mellom mørhetsegenskaper relatert til pH og proteolytisk aktivitet post mortem i NRF
Hoset, Kristin Johanna
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Prediction of beef tenderness by NIR spectroscopy, and examination of the influence of ante- and post-mortem factors on tenderness
Rune Rødbotten = Prediksjon av mørhet i s...
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
The effect of biochemical parameters on tenderness in beef = : Biokjemiske parametere som påvirker mørhet i storfekjøtt
Berit Christensen
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Post mortem proteome changes in bovine muscle : effect of storage time, electrical stimulation and tenderness = Post mortem proteomendreinger i storfemuskel : effekt av lagringstid, elektrisk stimulering og mørhet
Stefanía Guðrún Bjarnadóttir
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Post mortem protein changes in bovine muscles and identification of potential markers for meat tenderness studied by proteomics
Xiaohong Jia = Post mortem proteinendring...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny