Post mortem proteome changes in bovine muscle : effect of storage time, electrical stimulation and tenderness = Post mortem proteomendreinger i storfemuskel : effekt av lagringstid, elektrisk stimulering og mørhet
Stefanía Guðrún Bjarnadóttir
Bok Engelsk 2011
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , 2011
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på engelsk, islandsk og norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2011
|
Emner | Beef cattle
Beef Biochemical reactions Biodegradation Vis mer... Duration
Electrophoresis Meat texture Muscle fibres Muscles Norway Post mortem changes Stimuli Storage Structural proteins Tenderness storfeslakt kjøtt muskel mør mørhet kvalitet lagring protein biokjemi post-mortem undersøkelse biologisk nedbrytning |
Dewey | |
ISBN | 9788257510084
|