Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
73 treff
ripening
Autolyze av melkesyrebakterier i relasjon til ostemodning = : Autolysis of lactic acid bacteria in relation to cheese ripening
av Gerd E. Vegarud
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Bioaktive peptider i fisk = : Bioactive peptides in fish
av Liv Anne Sollie
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Ert til modning i Norge
Jens Gunnar Foss
Bok
·
Bokmål
·
1986
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergosten : historie og utvikling
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Frø- og konglemodning i Pinus contorta fra Alberta, Canada, 1980 = Seed and cone ripening in lodgepole pine Pinus contorta from Alberta, Canada, 1980 = : Seed and cone ripening in lodgepole pine
A. K. Hellum, A. Løken og S. Gjelsvik
Bok
·
Bokmål
·
1983
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Identifisering, vekst og metabolisme av nslab i Jarlsbergost = : Identification, growth and metabolism of NSLAB in Jarlsberg cheese
Anne Britt Longva
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Enzymanalyser i norsk råstoff til spekeskinke = : Analysis of enzyme activity in Norwegian raw materials to dry - cured ham
Elin Krysko Næristorp
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
En studie på sammenhengen mellom enterokokker i kommersielle oster og utvikling av aromakomponenter under modning = : A study on the effects of enterococcus in commercial cheeses on development of aroma compounds during ripening
Solheim, Hanne Margrethe Aarstrand
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Studier av aldringsreaksjoner i brød bakt ved ulike prosesser
av Benedikte Willeke
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Biokjemiske observasjoner ved modning av melk i gårdstank
hovedoppgave av Gunnar Aase Nævdal
Bok
·
Bokmål
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Betydningen av modningsgrad, sårdybde og temperatur for utviklingen av klosopp og gulrothvitflekk på lagret gulrot = : The significance of maturity, wounds and temperature on the development of "liquorice rot" and "crater rot" on carrots in storage
Schmidt, Anna Karina Rahr
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Effekt av mogningsgrad og lagringsvilkår på kvalitetseigenskapar hjå nyare plommesortar (Prunus domestica L.) = : Effects of ripening stage and storage conditions on fruit quality of new plum cultivars (Prunus domestica L.)
av Åshild Hjørnevik
Bok
·
Nynorsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Biologiske gjødselprodukt frå kompost av våtorganisk avfall = : Compost developed from organic wastes as biological fertilizers
Mekjell Meland ... [et al.]
Bok
·
Nynorsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Fagmøte om kvalitet hjå eple og pærer "Fruit Maturity Workshop" : St. Remy de Provence, Frankrike 17.-18. juni 1999 : reiserapport
av Lars Sekse
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Probiotiske egenskaper på NSLAB = : Probiotic properties of NSLAB
Mari Kindsbekken
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
En sammenligning av Norvegia ost produsert ved 3 ulike meierier i Norge : variasjonen mellom ost produsert samme dag, og effekt av melkens alder på modningen og kvaliteten på osten = Comparison of Norvegia cheese made in 3 different commercial dairies in Norway : variation between cheese produced the same day, and the effect milk age has on ripening and quality of the cheese
av: Håvard Vidvei
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Melkens fettsyresammensetning og dens innvirkning på ostens kvalitet = : The fatty acid composition of milk and its effect on cheese quality
Sigrid Svanborg
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Bioaktivt inhiberande og antimikrobielle eigenskaper hjå rakfisk = : Bioactive inhibiting and antimicrobial activity in fermented trout
Jorunn Elise Veflen
Bok
·
Nynorsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Ystingsteknikkens innvirkning på kvalitetsegenskapene til raclette-ost = : Influence of cheese making process on the quality of raclette cheese
Anders Skjeset
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Vekst og overlevelse av Lactobacillus rhamnosus GG i halvfast hollandsktype ost under modningsprosessen : effekt av syrningshastighet, tilstedeværelse av propionsyrebakterie og saltingstid = Growth and survival of Lactobacillus rhamnosus GG in semihard Dutch-type cheese : effect of acidification, presence of propionibacterium and salt concentration
Randi Askheim
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Faktorer som påvirker opptak og utjevning av salt under produksjon av spekeskinke = : Factors affecting the uptake and distribution of salt during the production of dry-cured ham
av Torunn Thauland
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effektar av modning, lagring og behandling med gibberellin på fruktfastleik og andre kvalitetseigenskapar hjå søtkirskebær (Prunus avium L.) : hovudoppgåve ved Norges landbrukshøgskole i samarbeid med Planteforsk Ullensvang = Effects of ripening, storage and GA₃-treatment on fruit firmness and other quality measures in sweet cherries (Prunus avium L.)
Torunn Reinsnos
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergosten : historie og utvikling =Jarlsberg cheese : history and development
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Autolyse av Lactococcus lactis
av Aina Steihaug Barstad
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekt av ulike syrekulturer på modning av ost ystet med Gouda-type teknikk tilsatt en GDH⁺ Lactobacillus plantarum = : Effect of different starters on the ripening of cheese made with Gouda type technique added a GDH⁺ Lactobacillus plantarum
Sigrid Eidet og Mona Mjånes
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekter av lactobacillers glutamin dehydrogenase aktivitet og tilsetning av orotinsyre på den metabolske aktiviteten i Gouda-type ost
Ragnhild Marie Kjustad
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Dagvariasjon av ystemelk : effekt på metabolsk utvikling gjennom modningen i ost av Gouda-type = Daily variations in milk used for cheese making : effect on metabolic development through the ripening of Gouda-type cheeses
Husby, Hilde Marit
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Karakterisering og identifisering av lactobacilli fra Norvegia og Präst under modning = : Characterization and identification of lactobacilli from Norvegia and Präst during ripening
av Hege Torgrimsen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Respirasjon og temperatur : et forsøk på å gjøre sammenhengen målbar = Respiration and temperature : an attempt to make the connection mesurable [sic]
Torstein Austigard
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Modning av Gouda-type ost ystet av pasteurisert eller mikrofiltrert melk med og uten tilsetning av Lactobacillus = : Ripening of Gouda-type cheese made of pasteurised or microfiltered milk with and without adjunct Lactobacillus
Camilla Lindberg
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny