Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
17 treff
rheological properties
Reologiske studier av tekstur i mozzarella ost = : (Rheological studies of texture in mozzarella cheese)
av Ivar Hove
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Surdeig : effekt av ulike starterkulturer og meltyper på reologi : bruk av elektronisk nese til overvåking av surdeigfermentering = Sourdough : effects on rheology from different starters and flours : use of electronic nose for monitoring sourdough fermentation
av Ragnhild Johanne Nøkland og Bengt Ove ...
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Bruk av fersk kjernemelk som ingrediens i iskrem = : Fresh buttermilk as an ingredient in ice cream
av Marianne Hansen
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Reologiske analyser av omega-3 rike oljer blandet med mikrokrystallinsk cellulose : karakterisering, stabilitet og blandingsforhold = Rheological analysis of oils rich in omega-3 fatty acids mixed with microcrystalline cellulose : characterization, stability and mixture ratios
Ulrikke Bille Selmer
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Prøving av mekanisk blandet handelsgjødsel : håndterings- og sprederegenskaper = Tests with mechanically mixed fertilizers
av Odd-Ingar Widnes, Jon Asper
Bok
·
Bokmål
·
1991
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Non-Newtonian flow in the process industries : fundamentals and engineering applications
R.P. Chhabra and J.F. Richardson
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Pipeline transportation of livestock waste slurries : rheological properties and effects of air injection
Jarle T. Bjerkholt = Rørtransport av husd...
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Physical and nutritional properties of polysaccharides in extruded fish feed
Olav Fjeld Kraugerud = Fysiske og ernærin...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Wheat gluten proteins : analysis of properties and relation to baking performance
Kari Margrete Tronsmo = Glutenproteiner i...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Development and verification of methods for the rheological characterization of materials for the process industry = : Utvikling og verifisering av metoder for reologisk karakterisering av materialer for prosessindustrien
Carlos Salas Bringas
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Clusia : a wood neotropical genus of remarkable plasticity and diversity
U. Lüttge (ed.)
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Free surface flow of a circular fluid body surrounding or inside an eccentric rigid cylinder in impulsive motion = : Fri overflatestrømning av et væskelegeme rundt eller innenfor en eksentrisk fast sylinder i impulsiv bevegelse
Elin Margrethe Bøhler
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Utilization of sweetpotato (Ipomoea batatas) endogenous amylases for the development of a sweetpotato weaning food = : Bruk av endogene amylaser fra søtpotet for utvikling av avvenningsmat til spedbarn
Agnes Nabubuya
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Preparation and characterization of pastes, suspensions and emulsions : effects of enrichment with long-chain n-3 polyunsaturated fatty acids = Fremstilling og karakterisering av pasta, suspensjoner og emulsjoner : effekter ved tilsetning av langkjedede n-3 flerumettede fettsyrer
Linda Christine Saga
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Effects of wheat gluten quality and baking process on dough and bread characteristics
Anette Aamodt = Effekt av glutenkvalitet ...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Influence of phospholipase treatment on cream cheese made of buttermilk
Julie Helene Talberg
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Development of an on-line rheometer and die tester for product quality control in feed/food process
by Carlos Salas Bringas
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny