Physical and nutritional properties of polysaccharides in extruded fish feed
Olav Fjeld Kraugerud = Fysiske og ernæringsmessige egenskaper til polysakkarider i ekstrudert fiskefôr / [2008]
Bok Engelsk 2008
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Norwegian University of Life Sciences, Department of Animal and Aquacultural Sciences , [2008]
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | 1 plate (CD-rom) i lomme. - Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2008
|
Emner | Atlantic salmon
Constistency Diet Digestibility Vis mer... Extrusion
Feed processing Feeds Fish feeding Ingredients Jellification Norway Nutritive value Plant products Polysaccharides Rheological properties Salmo salar Starch products fôr fôring laks lakseoppdrett fôrproduksjon næringsverdi fiskefôr |
Dewey | |
ISBN | 9788257508326
|