Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
40 treff
protein quality
Funksjonelle egenskaper hos glutenproteiner behandlet med melkesyre = : Functional properties of glutenproteins treated with lactic acid
av Cathrine Nesse Gjøsund
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Nytt system for proteinvurdering : AAT-systemet
av Trygve Skjevdal
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Effekt av proteinkilde og prosessering på teknisk og ernæringsmessig kvalitet av smågrisfôr = : Effects of protein source and processing on technical and nutritional qualities of feed for weaned piglets
Ingrid Ropeid
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Genetiske proteinvarianters innflytelse på melkekvalitet og -stabilitet
av Berit Opøien Henriksen
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Proteinkvalitet i hvete : analyse av bakekvalitet hos vårhvetesorter dyrket ved forskjellig temperatur og med ulik nitrogengjødsling i innmatingsperioden : hovedoppgave ved Institutt for Plantefag
av Anne-Helen Kalhovd
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Bioprotein som fôr : meltegrad av protein og feitt i BS og BH, bestemt hos mink : hovedfagsoppgåve 1999 = Bioprotein as fodder : digestibility of protein and fat in BS and BH, determined for mink
av Steinar Snipsøyr
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Innvirkning av proteinmengde og proteinkvalitet på produksjon, vom- og blodparametere hos mjølkekyr
av Harald Volden og Albert Pedersen
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Proteinkvantitet og -kvalitet : og proteinfordeling innen kornet i ulike kornarter
av Sverre Alhaug Høstmark
Bok
·
Bokmål
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Metoder for å optimalisere N-gjødsling i norsk hveteproduksjon = : Methods for optimizing N fertilization in Norwegian wheat production
Ellen Kristine Olberg
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Bioprotein i fôr til kveite og laks med fokus på teknisk fôrkvalitet og vekstparametrar : Bioprotein in diets for Atlantic halibut and Atlantic salmon : with a focus on technical feed quality and growth parameters
av Odd Helge Romarheim
Bok
·
Nynorsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Virkning av ulik varmebehandling på proteinets ernæringsmessige kvalitet ved autoklavering av næringsmidler
Strand, Einar Ragnvald
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Fórverdien av gras med vekt på proteinverdien : vurdert med nylonposemetoden : hovedoppgave NLH Institutt for husdyrfag
av Torunn Eide og Anfinn Rosnes
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Protein i matpotet : en undersøkelse av mengde, kvalitet og variasjon i potetprotein : og betydningen av proteininnhold og sammensetning formatkvaliteten
av Ingebjørg Trandum
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Plantemøtet 2008 : grønnsaker, genressurser, kulturlandskap, korn, proteinvekster/frø, potet, grovfôr, plantehelse/plantevern, jord/miljø
Plantemøtet
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Melkvalitet til søte kjeks : betydningen av hardhet, proteinkvalitet, proteininnhold og stivelseskvalitet for mel brukt til søte kjeks = Flour quality for sugar-snap biscuits : the significance of kernel hardness, protein quality, protein content and starch quality for flour used for sugar-snap biscuits
av Heidi Rasmussen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelse av kvalitet hos norsk hvete med vekt på bakeegenskaper til kjeks = : Studies of Norwegian wheat quality and cookie making properties
av Cecilie Ursin Malnes
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Virkning av ekstrudering av fiskefôr med innhold av ulike typer BioProtein på fordøyelighet og teknisk kvalitet av fôret : hovedfagsoppgave Norges landbrukshøgskole, Ås Institutt for husdyrfag Akvakultur ... = Effect of extrusion of fish feed containing different types of BioProtein on digestibility and technical feed quality
Mariann Hovin
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Virkning av nitrogengjødsling, høstetidspunkt og konserveringsmetode på proteinverdien av timotei
Andreas Eikeland
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Vurdering av paritetspriser for melk og melkeprodukter basert på proteininnhold : en analyse av proteinverdi basert på produksjonskostnader og markedspriser
av Jan Heggem
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Protein quality of wheat (Triticum aestivum L.) for bread-making : and production of hydrolytic enzymes in cereals = Proteinkvalitet i hvete (Triticum aestivum L.) for brødbaking : og produksjon av hydrolytiske enzymer i korn
Færgestad, Ellen Mosleth
Bok
·
Engelsk
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Evaluation of an In Vitro protein digestibility technique as a screening tool for protein quality in carnivorous animals
Junrong Li
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Relationships between Fusarium infestation, mycotoxin content and baking quality in spring wheat
Hassan Ali Nor Ahmed
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Bioactive peptides in fish
Raymond Sørensen = Bioaktive peptider i f...
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Bacterial protein produced from natural gas as protein source in feed for monogastric animals
Schøyen, Hilde.
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Replacing fishmeal with alternative protein sources from Antarctic krill (Euphausia superba) and pea protein concentrate : effects on physical quality of extruded fish feed
Teshome Begashaw Ayele
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Effects of wheat gluten quality and baking process on dough and bread characteristics
Anette Aamodt = Effekt av glutenkvalitet ...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Wheat gluten proteins : analysis of properties and relation to baking performance
Kari Margrete Tronsmo = Glutenproteiner i...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Enrichment of plant-protein based diets for Nile tilapia (Oreochromis niloticus) with krill protein hydrolysate with high concentration of phospholipids rich in n-3 fatty acids : master thesis (30 credits)
Hao Zhang & Haibo Wang
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Protein value of expander-treated barley and oats for ruminants
Egil Prestløkken = Proteinverdi av ekspan...
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Optimizing baking quality in common wheat : the case of Cameroon
by Michael Ngigung Tayor
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny