Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
37 treff
organic acids
Fersk kjernemelk som ingrediens i mager gouda-type ost = : Fresh sweet buttermilk as an ingredient in low-fat dutch-type cheese
av Mari Olive Bjørke
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Fettets betydning for utvikling av smak i Gouda-type ost med og uten tilsetning av propionsyrebakterier = : Contribution of fat to flavour development in Dutch-type cheese with and without adjunct propionic acid bacteria
Ragnhild Molstad
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelse av vekst til tre ulike stammer av Staphylococcus aureus i pasteurisert og upasteurisert melk : og effekten på vekst og metabolisme av Lactococcus lactis subsp. lactis ML8 = Growht [sic] of three different strains of Staphylococcus aureus in pasteurized and unpasteurized milk : and their effekt [sic] on the growht [sic] and metabolism of Lactococcus lactis subsp. lactis ML8
av Hanne Medhus
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Alternativ immobilisering av mjølkesyrebakteriar og propionsyrebakteriar for produksjon av organiske syrer = : Alternative immobilization of lactic acid bacteria and propionic acid bacteria for production of organic acids
Jan Ove Austnes
Bok
·
Nynorsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Alternative fôrmidler (spesielt miljøfôr og myse) : våtfôring : organiske syrer
Nils Petter Kjos
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Tilsetning av organiske syrer til smågrisfôr : en oversikt = Supplementation of organic acids to piglet rations : a review
Thor Homb
Bok
·
Bokmål
·
1993
·
Vis mer
Bestill
Organic acids in geological processes
E.D. Pittman, M.D. Lewan (eds.)
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Organic acids in aquatic ecosystems : report of the Dahlem Workshop on Organic Acids in Aquatic Ecosystems, Berlin 1989, May 7-12
Dahlem Workshop on Organic Acids in Aquatic Ecosystems
Bok
·
Engelsk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Phenols and organic acids. 1.
Bok
·
Engelsk
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Food acid manufacture : recent developments
Lawrence, A.A.
Bok
·
Engelsk
·
1974
·
Vis mer
Bestill
Fatty acid composition and fat-soluble vitamin concentrations in organically produced bovine milk : effects of botanical composition in forages from short-term or long-term grasslands = Fettsyresammensetning og innhold av fettløselige vitaminer i økologisk produsert kumelk : effekter av botanisk sammensetning i grovfôr fra kortvarig eller langvarig eng
Steffen A. Adler
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Lewis acid reagents : a practical approach
edited by Hisashi Yamamoto
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Synthesis of carboxylic acids, esters, and their derivatives
by Michael A. Ogliaruso and James F. Wolf...
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Säurekatalytische Reaktionen der organischen Chemie : Kinetik und Mechanismen
A.V. Willi
Bok
·
Tysk
·
1965
·
Vis mer
Bestill
Ascorbic acid : vitamin C : in wound healing : annotated bibliography
Bok
·
Engelsk
·
1941
·
Vis mer
Bestill
α-hydroxy acids in enantioselective syntheses
Gary M. Coppola, Herbert F. Schuster
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Studies in the synthesis of selenoamino acids
by Göran Zdansky
Bok
·
Engelsk
·
1968
·
Vis mer
Bestill
Biocontrol in milk : effects of lactic acid bacteria on Bacillus cereus
Elisabeth Røssland = Biokontroll av melk ...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Humic and fulvic acids : isolation, structure, and environmental role
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Remembering Ritalin : a doctor and generation Rx reflect on life and psychiatric drugs
Diller, Lawrence H
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Running on Ritalin : a physician reflects on children, society, and performance in a pill
Diller, Lawrence H
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Biothiols : Monothiols and dithiols, protein thiols, and thiyl radicals. part A.
edited by Lester Packer
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Selectivities in Lewis acid promoted reactions
NATO Advanced Research Workshop on Selectivities in LewisAcid Promoted Reactions
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Pharmacology of naturally occurring polypeptides and lipid-soluble acids
Contributors: F. Gross [and others]
Bok
·
Engelsk
·
1971
·
Vis mer
Bestill
The kinetics of a general ionic reaction
the saponification of acetylated hydroxy ...
Bok
·
Engelsk
·
1933
·
Vis mer
Bestill
Growth and survival of four probiotic strains in a semi-hard Dutch-type cheese throughout ripening : effect of pH-value and dry matter content = Vekst og overlevelse av fire probiotiske stammer i en halvfast hollandsk type ost under modningsprosessen : effekt av pH-verdi og tørrstoff
Andriy Kupyna
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Prolonged shelf-life of marinated meat and fish
Bjørn Christian Schirmer = Forlenget hold...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Stress responses of food related Staphylococcus aureus
Tone Mari Rode = Stressresponser hos næri...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Rhizosphere chemistry and root exudates of Norway spruce and silver birch
Arne Sandnes
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Ruminant feed : technical and nutritional quality for methanogenesis = Fôr til drøvtyggere : teknisk og ernæringsmessig kvalitet for metanproduksjon
Mishan Sitaula
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny