Fatty acid composition and fat-soluble vitamin concentrations in organically produced bovine milk : effects of botanical composition in forages from short-term or long-term grasslands = Fettsyresammensetning og innhold av fettløselige vitaminer i økologisk produsert kumelk : effekter av botanisk sammensetning i grovfôr fra kortvarig eller langvarig eng
Steffen A. Adler
Bok Engelsk 2012
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences , 2012
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Engelsk tekst. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2012
|
Emner | Botanical composition
Browse plants Cow milk Dairy farms Vis mer... Fats
Fatty acids Forage Grasslands Hydrogenation Milk production Norway Organic husbandry Pastures Roughage Silage Solubility Vitamins melk kumelk fettsyre fettinnhold oppløselig husdyrhold økologisk produksjon melkeproduksjon beite beiteplante eng grovfôr silo, silage, surfôr |
Dewey | |
ISBN | 9788257509941
|