Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
21 treff
meat texture
Utvikling av marinert flintstek : rå og forkokt = Marinaded pork thigh : raw and pree-cooked [sic]
av Mia Merethe Høver
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Mørhet i lammekjøtt : et forsøk med mørning av M. longissimus dorsi fra to raser og en krysning ved ulike behandlinger
av Marthe Godager
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Effekter av tørriskjøling på de funksjonelle egenskapene til forsaltet varmskåret storfekjøtt = : Effects of carbondioxide [sic] chilling on the functional properties of pre-rigor salted beef
av Solveig Uglem
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Glykosaminoglykan i seigt og mørt kjøt : identifikasjon og metodeutprøving = Glycosaminoglycans in tough and tender meat : identification and testing of methods
av Siri Eikrem
Bok
·
Nynorsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Mørningsenzymer i kjøtt : karakterisering av kommersielle antistoff for påvisning av calpain og calpastatin = Meat tenderizing enzymes : characterization of commercially available antibodies against calpains and calpastatin
av Synnøve Askebakke Paulsen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Mørhet i strutsemuskler = : Tenderness in ostrichmuscles
av Morten Remberg
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Effekter av tørriskjøling på de funksjonelle egenskapene til forsaltet varmskåret storfekjøtt
Solveig Uglem
Elektronisk ressurs
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Optimalisering av slakteprosess på kalv = : The optimisation of the slaughtering process of veal
av Bente Kalbakk
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Effekter av opphengingsmetode og kjøleforløp på spisekvalitet i svinekjøtt = : The effects of suspension method and chilling regime on pork eating quality
av Karine Glømmi Johannessen, Kirsti Paul...
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsforbedring : kartlegging og optimalisering av utbyttet i marinert kylling ved Hærland Produkter AS : hovedoppgave
for Leif Anders Mo
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Tidlige post morten markører for mørhet i storfekjøtt
av Ingvild Kristine Tømmerberg
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Faktorer som påvirker kvaliteten på storfekjøtt
Torild Jacobsen ; i samarbeid med: BIFF 2...
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Konsistens og vannbinding i helt og kvernet kjøtt fra rød og hvit storfemuskel
Christine Meyer
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Meat science : an introductory text
P.D. Warriss
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Porcine stress and meat quality : causes and possible solutions to the problems : proceedings of the symposium held at Refsnes gods, Jeløy, Norway, November 17-19, 1980
editors, Terje Frøystein and Erik Slinde ...
Bok
·
Engelsk
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Structure and development of meat animals and poultry
Swatland, H. J.
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Post mortem proteome changes in bovine muscle : effect of storage time, electrical stimulation and tenderness = Post mortem proteomendreinger i storfemuskel : effekt av lagringstid, elektrisk stimulering og mørhet
Stefanía Guðrún Bjarnadóttir
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
The influence of dietary fatty acid composition and sex on pork quality = : Effekt av fettsyresammensetning i fôrfett og kjønn på svinekjøttkvalitet
Elin Hallenstvedt
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Post mortem protein changes in bovine muscles and identification of potential markers for meat tenderness studied by proteomics
Xiaohong Jia = Post mortem proteinendring...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Calpain activity in postmortem muscle and its involvement in meat tenderization
Eva Veiseth = Calpain-aktivitet i post mo...
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
1 duplikater ble ikke vist. Disse kan ses i detaljert visning på de forskjellige titlene.
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny