Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
13 treff
jellification
Geldannelse i ultrafiltrert skummetmelk
ved Nils Lindaas
Bok
·
Bokmål
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Effekten prosessvariablene myseråstoff, ultrafiltreringsnivå og pH har på myseproteinkonsentraters geldanningsegenskaper i vanngel sammenlignet med i kjøttpudding = : Gel functionality of whey protein concentrate in water gel and in meat loaf as affected by whey, ultrafiltration and pH
Bitnes, Janna Sisilie Myrvold
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Fordøyelighet av stivelse hos regnbueørret (Onchorhynchus mykiss) etter ekstrudering ved tre ulike temperaturer = : Digestibility of starch by rainbow trout (Onchorhynchus mykiss) after extrusion by three different temperatures
av Siw Margrethe Wasenius
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Effekt av varmebehandling på fargekvalitet, gelstyrke og sukroseinvertering i jordbærsyltetøy lagret ved ulike temperaturer
av Liv Bente Skancke
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Pre-processing history of ingredients : effect on technical quality
Mariela V. Vasquez Guzman
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Influence of insoluble fibre on pellet quality
Nevena Lazarevic
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Effect of pelleting and other feed processes on functional properties and nutritional value of starch and fibre
Zimonja, Ozren.
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Extrusion process and the effect on starch
Víctor Alberto Pérez Rodríguez
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Physical and nutritional properties of polysaccharides in extruded fish feed
Olav Fjeld Kraugerud = Fysiske og ernærin...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Effects of variation in whey and processing factors on whey protein concentrates : composition and gelation properties
Anne-Grethe Johansen = Effekter av varisj...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Alpha-amylase application during pre-conditioning
Luo, Fang
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Behaviour of fats during pelleting : master scientiarium thesis
Ozren Zimonja
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Foam formation and starch gelatinization with alpha-crystalline emulsifiers /
Gisela Richardson
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny