Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
30 treff
gastronomy history
Fruit from the sands : the Silk Road origins of the food we eat
Robert N. Spengler III
Bok
·
Engelsk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
Taste : a literary history
Denise Gigante
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Multidisciplinary approaches to food and foodways in the medieval Eastern Mediterranean
Anagnostakis, Ilias
Elektronisk ressurs
·
Engelsk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
Siren feasts : a history of food and gastronomy in Greece
Andrew Dalby
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Gusto : essential writings in nineteenth-century gastronomy
edited and with an introduction by Denise...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Delizia! : the epic history of the italians and their food
Dickie, John.
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Art, culture, and cuisine : ancient and medieval gastronomy
Phyllis Pray Bober
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
La cuisine de l’œuvre au xixe siècle : Regards d’artistes et d’écrivains
Baridon, Laurent
Elektronisk ressurs
·
Fransk
·
2018
·
Vis mer
Bestill
In the devil's garden : a sinful history of forbidden food
Stewart Lee Allen
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Le Discours gastronomique français des origines à nos jours
présenté par Pascal Ory
Bok
·
Fransk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Pícaros, ollas, inquisidores y monjes
José Carlos Capel
Bok
·
Spansk
·
1985
·
Vis mer
Bestill
La cocina del barroco : la gastronomía del Siglo de Oro en Lope, Cervantes y Quevedo
Lorenzo Díaz ; ilustraciones de José Luis...
Bok
·
Spansk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Matro of Pitane and the tradition of epic parody in the fourth century BCE : text, translation, and commentary
Matro Pitanaeus
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Food & drink in Britain : from the Stone Age to the 19th century
C. Anne Wilson
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
The larder invaded : reflections on three centuries of Philadelphia food and drink : a joint exhibition held 17 November 1986 to 25 April 1987
Hines, Mary Ann
Bok
·
Engelsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
A revolution in eating : how the quest for food shaped America
James E. McWilliams
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Why we eat what we eat : how the encounter between the New World and the Old changed the way everyone on the planet eats
Raymond Sokolov
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Cooking : the quintessential art
Hervé This and Pierre Gagnaire ; translat...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Eating right in the Renaissance
Ken Albala
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Fin de siècle gourmande, 1880-1900
Marie-Claire Bancquart
Bok
·
Fransk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
The Roman community at table during the Principate
John F. Donahue
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Les particules alimentaires : naissance de la gastronomie au XVIe siècle : de François Ier à la colonisation de l'Amérique du Nord
Maurice Bensoussan ; préface d'Alberto Ca...
Bok
·
Fransk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Staging domesticity : household work and English identity in Early Modern drama
Wendy Wall
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Haute cuisine : how the French invented the culinary profession
Amy B. Trubek
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Fast and feast : food in medieval society
Bridget Ann Henisch
Bok
·
Engelsk
·
1976
·
Vis mer
Bestill
Les Liaisons savoureuses : réflexions et pratiques culinaires au XVIIIe siècle
avec une introduction et des notes de Bea...
Bok
·
Fransk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Historia de la gastronomía española
Manuel Martínez Llopis
Bok
·
Spansk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Les Français et la table : Musée national des arts et traditions populaires, 20 novembre 1985-21 avril 1986
Bok
·
Fransk
·
1985
·
Vis mer
Bestill
La vie à table à la fin du XIXe siècle : théorie pratique et historique de gastronomie moderne
Chatillon-Plessis
Bok
·
Fransk
·
1894
·
Vis mer
Bestill
1 duplikater ble ikke vist. Disse kan ses i detaljert visning på de forskjellige titlene.
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny