Art, culture, and cuisine : ancient and medieval gastronomy
Phyllis Pray Bober
Bok Engelsk 1999
Utgitt | Chicago : University of Chicago Press , 1999
|
---|---|
Omfang | XIX, 442 s. : ill.
|
Emner | Cookery
Food - History Gastronomy Modernisme Vis mer... Antikken
Egypt Hellenisme Historisk framstilling Kunst Matlaging : (NO-TrBIB)HUME04821 Matlagning Mattradisjoner Mesopotamia Romerriket Tidlig middelalder Antikken((NO-TrBIB)HUME10875) Hellenisme((NO-TrBIB)HUME10879) Historisk framstilling((NO-TrBIB)HUME04097) Kunst((NO-TrBIB)HUME05183) Matlagning((NO-TrBIB)HUME04821) Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) Tidlig middelalder((NO-TrBIB)HUME10910) gastronomi mat matlaging historisk framstilling antikken middelalderen historie kultur matkultur |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 0226062538
|